Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Vi skal slå knusende tilbake mot dem som har motarbeidet oss systematisk»

Hard skyts fra futsalbrødre i kommende intervju.

(Dagbladet.no): I et kommende intervju har gründerne bak Indoor Football Scandinavia (IFS) et oppgjør med krefter de mener systematisk har motarbeidet deres arbeid for futsal-Norge.

På IFS sine hjemmesider er det lagt ut det som ser ut som en henvisning til en nyhetssak med overskriften «Vi skal slå knusende tilbake mot dem som har motarbeidet oss systematisk» og bilde av brødrene Frank og Kurt Horn Hardtvedt.

Frank Horn Hardtvedt var ikke kjent med at sitatet nå ligger ute, men sier til Dagbladet.no at det er hentet fra et intervju med han og broren som var tenkt publisert neste uke. Han synes imidlertid vinklingen på IFS-siden var av det voldsomme slaget. 

Sparsom med detaljer

Hardtvedt vil ennå ikke gå i detalj på hvem som er adressat for det varslede oppgjøret.

- Det jeg kan si er at det er veldig mye som offentligheten ikke kjenner til, sier Hartvedt til Dagbladet.no. 

Futsalsjefen trekker frem eposter med truende innhold som eksempel på hva brødrene har blitt utsatt for, men som ikke tidligere har kommet ut.

- Vi har hatt en formidabel kursendring i organisasjonen. Det har ført til kritikk, som vi ikke har syntes det har vært riktig å kommentere. Vi har vært tiende og ventet med å uttale oss, men nå er det på tide belyse disse tingene. Så blir det spennende å se hvilke reaksjoner det møter, sier Hartvedt om valg av tidspunkt for at brødrene nå bryter tausheten.

Faksimile: Indoor Football Scandinavias hjemmeside
Faksimile: Indoor Football Scandinavias hjemmeside Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media