GOD STEMNING: Luis Suarez og Uruguay mener de har kontroll på Englands defensive svakheter, og skal utnytte dem torsdag.Foto: EPA/PETER POWELL/ NTB Scanpix
GOD STEMNING: Luis Suarez og Uruguay mener de har kontroll på Englands defensive svakheter, og skal utnytte dem torsdag.Foto: EPA/PETER POWELL/ NTB ScanpixVis mer

- Vi skal utnytte Englands defensive svakheter

Frisk Suarez tror de slår England.

(Dagbladet): Både England og Uruguay står med kniven mot strupen før de to barker sammen i Sao Paulo om to dager.

Med tap for henholdsvis Italia og  Costa  Rica i åpningskampene er taperen av oppgjøret torsdag nesten garantert en tidlig hjemreise fra sluttspillet.

I England skjelver nasjonen med tanke på at fjorårets toppscorer fra Premier League står klar til å senke dem.

Hundre prosent frisk
Luis Suarez, med et målsnitt på 0,94 per kamp og totalt 31 mål i serien i fjor, sto over den første kampen mot Costa Rica. I går meldte han seg hundre prosent kampklar før skjebnekampen mot England.

- Jeg har gjort alt jeg var nødt til å gjøre. Jeg har ikke misset en eneste dag med rehabilitering og er ett hundre prosent frisk, sa Suarez etter gårsdagens trening.

England-optimistene tror de engelske gutta har en fordel av at de kjenner Suarez fra den hjemlige ligaen. Fem Liverpool-spillere var i Englands startoppstilling mot Italia, de samme får fort sjansen mot Uruguay også.

Kjenner svakhetene
Perspektivet er naturlig nok stikk motsatt hos Suarez og Uruguay.

- Jeg kjenner alle spillerne på det engelske laget, enten som lagkamerater eller som rivaler fra de andre klubbene i Premier League. De har svakheter vi kan utnytte, men jeg har ikke tenkt å fortelle i mediene hvordan vi har tenkt til å gjøre det, sier Suarez ifølge The Guardian.

Og målfenomenet er trygg på at det er de lyseblå som står igjen som seierherrer etter skjebnekampen torsdag.

- Stol på oss. Ingen andre lag har større ønske om å gå videre i denne turneringen enn oss.