- Vi skal være med og kjempe om opprykk

Stabæk vil tilbake til toppen.

SIKTER OPPOVER Petter Belsvik (i rødt) instruerer sin unge spillertropp på kunsgresset på Naddeurd. Lørdag møter han sin tidligere klubb HamKam i første runde i Adeccoligaen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
SIKTER OPPOVER Petter Belsvik (i rødt) instruerer sin unge spillertropp på kunsgresset på Naddeurd. Lørdag møter han sin tidligere klubb HamKam i første runde i Adeccoligaen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du alle tipsene for Adeccoligaen, 2.- og 3.-divisjon, samt Toppserien og 1. divisjon for kvinner.

NADDERUD (Dagbladet): Dagbladet tipper Stabæk på en sjuendeplass i årets Adeccoliga. Petter Belsvik tror de havner minst én plass høyere.

- Vi skal være med å kjempe om opprykk. Ifølge denne tabellen er vi én plass under kvalikk, men vi håper og tror at vi ender blant de seks beste, sier Stabæk-treneren til Dagbladet.

Han er klar over at det kommer til å bli tøft. Etter at Belsvik var med å ta seriegull som assistenttrener under Jan Jönsson i 2008, har det stort sett gått nedover med Stabæk. I 2013 spiller de i Adeccoligaen. Det må økonomi og arenaskifte ta sin del av skylda for, mener 45-åringen.

- Nå er vi tilbake på Nadderud, som vi forsåvidt ikke er misfornøyde med. Men vi hadde helt andre forutsetninger for å spille fotball på Telenor Arena. Da hadde vi et budsjett på 90 millioner kroner, nå har vi et budsjett på rundt 13 millioner kroner. Det sier seg selv at det var lettere å drive en toppklubb den gangen, forklarer Belsvik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer