- Vi skal vinne for Bækkelaget

EKEBERGSLETTA (Dagbladet) Bækkelaget har aldri vunnet Norway Cup, men det akter småguttene til gultrøyene å gjøre noe med. - Trener'n sier at vi ikke har en sjans, men vi gutta spiller for å vinne, gliser midtstopper Martin Brock (14)

Etter en suveren 5-0-seier over Brattvåg i åpningskampen, er optimismen i BSK stor foran møtet med sørlendingene fra Vind IL.

- Vinner vi, så er vi i A-sluttspillet, sier trener André Pedersen til Dagbladet.

- Hvorfor har aldri BSK klart å vinne en klasse i Norway Cup?

- Jeg tror det er fordi de andre tilreisende lagene er mer motiverte. Dessuten må alle spillerne på våre lag være med å jobbe dugnad. I denne solsteiken mister vi mye av energien.

Ineffektive

BSK-guttene har tydelig problemer med effektiviteten i den gloheite ettermiddagssola. Stian Thorsen (14) har flere fine raid fra sin venstreflanke, men Vind-keeperen er ikke til å overliste. Rett før pause blir hjemmelaget tydelig snytt for et straffespark, og dommeren får høre ting om seg selv som ikke egner seg på trykk. Første omgang ebber ut med 0- 0.

- Bra gutter, fortsett sånn så kommer scoringen, er beskjeden fra trener Pedersen.

- Dommer'n dårlig

Bækkelaget virker slitne i andre omgang. Dessuten er midtstopper Martin Brock uheldig og pådrar seg et gult kort. Han må forlate banen, skuffet, over seg selv og mannen i svart.

- Dommer'n var dårlig. «Komm dæ ut av banen, gut!» ropte han til meg, sier Martin og rister på hodet.

Like etterpå drar Stian Thorsen opp et kjempeangrep på venstresida, men ingen gulkledte klarer å få ballen over streken.

- Det var så varmt på slutten, at jeg nesten ikke greide å løpe, sier lynvingen Stian til Dagbladet.

Det skuffende 0- 0-resultatet til tross. Gutta er ikke i tvil.

- Vi skal bli det første BSK-laget som vinner Norway Cup.

SEIERSSUGEN Martin Brock (t.v.) og resten av BSKs smågutter har bestemt seg for å ta Bækkelagets første seier i Norway Cup.