- Vi slår Deportivo

- Vinner vi i kveld er vi klare for kvartfinalen - og det er jeg overbevist om at vi gjør, sier Arsene Wenger. Les siste nytt foran Champions League-runden!

Arsenals franske sjef tror London-laget kan bli vårens lag i Europa. Wenger mener årets Arsenal-utgave er den beste han har hatt og at laget kan vinne trippelgull i år - FA-cup, Premier League og Champions League.

Med seier i kveld er kvartfinalebilletten i Champions League reservert. Arsenal tar i mot spanske Deportivo La Coruna på hjemmebane i den ene av to kamper i gruppe D.

- Våre to siste Champions League-kamper på Highbury har vært imponerende. Jeg tror vi kan gjøre det igjen, sier Wenger.

Han mener Champions League-kveldene skiller seg fra ligaen.

- I Premier League kommer lagene hit for å forsvare seg. Men i Champions League har alle lagene så mange kvalitetsspillere som ønsker å vise seg fram, sier Wenger.

- Slår vi Deportivo La Coruna i dag er vi klare for kvartfinalen - og det er jeg overbevist om at vi gjør.

Wenger kom til Highbury for seks år siden. Nå mener han at Arsenal-spillerne har klasse og selvtillit nok til å gå hele veien i Europa. Han mener dessuten at Arsenals gruppe er den klar tøffeste å ta seg videre fra.

- Kommer vi oss til kvartfinalen, vil vi få tro på at vi kan vinne trofeet. I mye større grad enn sist sesong, sier Wenger.

Han får støtte av svenske Fredrik Ljungberg:

- Etter at vi slo Juventus, føler vi at vi kan slå de beste. Nå har vi lært av tidligere erfaringer i Champions League, sier Ljungberg.

Og det er tydeligvis flere som har merket seg Arsenals solide form de siste ukene. Deportivo La Corunas Sergio gleder seg ikke akkurat til kveldens 90 minutter i London.

- Jeg frykter alt - stadion, fansen og laget. Det blir en vanskelig kamp, sier midtbanespilleren til

The Sun

.

Arsenal og Deportivo topper gruppe D foran kveldens runde med sju poeng. Bayer Leverkusen og Juventus har fire poeng på fire kamper og kjemper for å ta seg videre.

Taperen her er så godt som ferdig i kampen om kvartfinale. Marcello Lippis mannskap er rammet av skader. En så viktig mann som Liliam Thuram hadde vært god å ha mot de tyske serielederne.

- Vi må samle styrke for å gjøre noe som er vanskelig, men ikke umulig, sier Juventus-sjefen.

GRUPPE C

I gruppe C spiller Real Madrid mot Sparta Praha og Porto mot Panathinaikos i kveld. Real er allerede videre, mens grekerne ligger best an til å bli nummer to. Panathinaikos har sju poeng, mens Sparta følger nærmest med tre poeng.

Ett poeng kan være nok for Erik Myklands gamle klubb.

- Men hvis vi ikke får det poenget i Portugal, kan vi miste alt vi har gjort tidligere i denne turneringen, sier forsvarsspiller Sotiris Kyrgiakos.

For Praha-laget er bare seier godt nok i Madrid i kveld.

- Det må et mirakel til for å få noe ut av møtet med Real. Men ingen forventer noe som helst, vi har ikke noe press på oss, sier Sparta Praha-spiss Libor Sionko.

Redningen for Sparta kan bli at Real sparer mange av sine stjerner. Helgas seriekamp mot Barcelona er langt viktigere.

Tabellene foran den 5. runden!

<B>OPTIMIST:</B> Fredrik Ljungberg har god tro på at Arsenal kan gjøre godt fra seg denne våren. Foto: SCANPIX