- Vi slipper å tenke på boikott

Niso-leder Morgan Andersen er sikker på at NFF og landslagsspillernes markedsavtale ikke ender i spillerboikott. - Nå er vi etter min oppfatning forbi det stadiet. Vi slipper å tenke på boikott, sier Andersen.

Les svarene fra nettmøtet!

Niso-leder Morgan Andersen stilte opp i nettmøte med Dagbladet.no-leserne i dag tidlig. Flesteparten av spørsmålene gikk på fotballbråket den siste tida.

Andersen er sikker på at NFF og landslagsspillerne har en avtale som nå blir er i ferd med å bli formalisert.

- Vår oppfatning er at vi har en avtale, sier Andersen.

Landslagskaptein Henning Berg oppfordret for kort tid siden til spillerboikott av landslaget dersom det ikke kom til enighet mellom de utestengte spillerne og NFF.

- Nå er vi etter min oppfatning forbi det stadiet. Vi slipper å tenke på boikott. Jeg oppfatter Hennings utspill som et utrykk for at spillerne må stå samlet og lojalt stille opp for hverandre som et godt lag alltid gjør, sier Andersen som ikke vil si noe om mulighetene for at saken kan havne i retten.

VG skriver i dag at en mulig løsning på fotballbråket kan være å å kjøre saken inn for voldgiftsretten.

- Nå må jeg svare politisk - noe jeg ikke liker, men dette er et forhold som vi er enige med NFF om at vi ikke skal snakke om før avtalen er underskrevet, sier Andersen.

- Synes du NFF har behandlet landslagsspillerne fair i denne saken?

- Det har vi jo uttrykt uttalige ganger tidligere at de ikke har. Våre synspunkter har kommet klart fram i forhandlingene i Manchester. Forbundet og vi har ulik oppfatning av det spørsmålet, sier Andersen.

Les svarene fra nettmøtet!