- Vi sliter hele tida i forsvar

Arsenal klarer ikke å tette igjen, mener Arsjavin.

FINT FRAMOVER: Bare erkerival Tottenham hadde scoret like mange mål i Champions League før siste runde som Arsenal og Andrej Arsjavin, men bakover mener russeren at de røde sliter for mye. I kveld må han helst gjøre som her, score på Emirates.Foto: SCANPIX/AFP/IAN KINGTON
FINT FRAMOVER: Bare erkerival Tottenham hadde scoret like mange mål i Champions League før siste runde som Arsenal og Andrej Arsjavin, men bakover mener russeren at de røde sliter for mye. I kveld må han helst gjøre som her, score på Emirates.Foto: SCANPIX/AFP/IAN KINGTON Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Arsenal - Partizan og resten av Champions League-runden i studio fra kl. 20!

(Dagbladet): Arsenal må vinne hjemme mot Partizan fra Beograd i kveld for å være sikre på avansement til finalespillet i Champions League.

London-laget har imidlertid tapt de to siste kampene i turneringen - mot gruppeleder Sjaktar Donetsk og Braga - begge ganger etter å ha sluppet inn to mål.

Det bekymrer Andrej Arsjavin.

- Vi sliter hele tiden i forsvar, sier russeren, ifølge Guardian.

- Vi er hele tiden nødt til å score mer enn vi slipper inn. Vi prøver selvfølgelig å forbedre oss, men vi klarer det ikke, sier Arsjavin.

Alle sin feil Seks baklengs på fem kamper i gruppespillet er selvfølgelig ingen katastrofe, men 18 baklengs i Premier League er også mer enn noen av de andre lagene i topp fire.

Likevel er ikke Andrej Arsjavin ute etter å «ta» forsvaret sitt.

- Vi skyler ikke på forsvarsspillerne. Noen ganger er det jeg som ikke klarer å gjøre løpet, og dermed lar en av motstandernes forsvarere slå innlegget som spissene deres kan score på. Det handler ikke alltid om forsvarerne, sier Arsjavin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer