- Vi sliter med å finne en spiss som passer inn i laget

Spissproblem plager Del Bosque.

 USIKKER:  Vicente del Bosque er usikker på om David Villa og resten av de spanske spissene passer inn i laget.  Foto: Albert Gea / Reuters / NTB scanpix.
USIKKER: Vicente del Bosque er usikker på om David Villa og resten av de spanske spissene passer inn i laget. Foto: Albert Gea / Reuters / NTB scanpix.Vis mer

Spanias landslagssjef Vicente del Bosque mener laget hans kun mangler én ting før sommerens Confederations Cup. En spiss som passer inn i laget.

For hvis det spanske laget skal forsvare sin VM-tittel når VM starter i Brasil i 2014 må oppkjøringen være perfekt. Oppkjøringen til VM starter denne sommeren med Confederations Cup.

Trenger noe nytt - Det virker på meg som om laget trenger noe nytt. De siste månedene har vi slitt med å finne en spiss som passer inn i laget, sa Del Bosque.

Spania skal møte Uruguay, Nigeria og Tahiti i turneringen som sparkes i gang 15. juni, og innen den tid ønsker den spanske landslagssjefen å sikre laget en fungerende spiss.

- (Alvaro) Negredo, (Fernando) Torres og (Roberto) Soldado har fått sine muligheter, mens (David) Villa ikke har vist oss det vi vil se, sa Del Bosque om alternativene.

Spilt uten spiss Under EM i 2012 så spanjolen seg nødt til å gjøre Barcelona-spiller Cesc Fàbregas om til en spiss under mesterskapet, noe som fungerte relativt godt.

Spania står oppført som både regjerende EM- og VM-mestere, og øyner nå muligheten for å føye Confederations Cup-trofeet til i samlingen.

Brasil, Italia, Japan og Mexico danner den andre gruppen under sommerens mesterskap.

(NTB)