- Vi spiller en drittkamp, for å være helt ærlig

Skullerud etter at Molde sikret tre poeng mot Sogndal.

• Sogndal - Molde 0-1 (0-1)

(Dagbladet): Molde sikret Tippeliga-gullet for lenge siden. Likevel er det flere rekorder de kan slå denne sesongen - blant dem poengrekorden til Rosenborg fra 2009 på 69 poeng.

Med seieren i dag er Molde kun ett poeng bak den gjeve poengrekorden.

Men seieren mot Sogndal var langt fra gitt kampen gjennom. For Sogndal forsøkte. Og forsøkte. Og forsøkte.

- Vi spiller en drittkamp for å være helt ærlig. Vi jobba hardt, men jeg synes ikke vi er all verden. Vi er heldige som kommer herfra med tre poeng, sier Molde-trener Tor Ole Skullerud til C More.

Drømmescoring Sogndal var det beste laget i første omgang, og var nærmest uheldig som ikke tok ledelsen.

REDDET: Sogndal prøvde og prøvde og prøvde, og var uheldige som kom fra oppgjøret mot Molde uten scoring. Da må det også nevnes en god Espen Bugge Pettersen og Martin Linnes i Molde-målet og -forsvaret.
Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpix
REDDET: Sogndal prøvde og prøvde og prøvde, og var uheldige som kom fra oppgjøret mot Molde uten scoring. Da må det også nevnes en god Espen Bugge Pettersen og Martin Linnes i Molde-målet og -forsvaret. Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpix Vis mer

Guttene fra saftbygda var så nære i en sjanserik omgang. Otoo, Flo og Bolseth var spesielt toneangivende i angrepsspillet, og var utrolig nære. Men Espen Bugge Pettersen og Molde-forsvaret ryddet unna gang på gang.

Så smalt det i andre enden. Molde startet opp et angrep, der Mohammed Elyounoussi dro seg inn i banen og brant til fra 18 meter.

Ballen satt som limt i krysset.

- Jeg skjærer innover og setter den i lengste. Jeg kjente den skulle gå inn da jeg fikk det treffet. Det er nok den fineste scoringa mi hittil i år, sier «Moi» Elyounoussi selv til C More.

Redning på strek Andre omgang startet som den første.

Igjen var Sogndal utrolig nære. Otoo prøvde seg med et brassespark 10-12 meter fra mål, men nok en gang sto Molde imot og reddet på streken.

De siste tjue minuttene skapte ingen av lagene noe særlig, og Molde hadde etter hvert kontroll på de tre poengene.

Bortsett fra to minutter på overtid - da Sogndal nok en gang hadde noen ufattelige sjanser på rappen. Men i mål kom ballen aldri.