- Vi spiller Molde-fotball på vårt beste, og da er det ingen som kan slå oss

«Moi» Elyounoussi og Molde sendte Sandefjord hjem i skam.

• Molde-Sandefjord 6-1 (3-1)

MOLDE (Dagbladet): Lørdag gjestet Sandefjord Aker Stadion. Med sju strake tap og en dyster bortestatistikk, hadde laget en tøff oppgave foran seg i rosenes by.

Molde hadde før kampen aldri vunnet mot Sandefjord i eliteserien. På seks kamper lagene i mellom har tre endt uavgjort og tre med seier til Vestfold-klubben.

Men Molde kjørte over Sandefjord - og da dommer Edvartsen blåste av sto det 6-1 på lystavla.

Tremålsscorer «Moi» strålte:

- Det er godt. Vi møter et desperat Sandefjord, men vi spiller Molde-fotball på vårt beste, og da er det ingen som kan slå oss. Vi jobber hardt for å bli bedre hver dag og det viser vi i dag, sier han til C More.

Stort MFK-press Sandefjord er laget som har sluppet inn flest mål denne sesongen, mens Molde har scoret nest mest av lagene i ligaen.

Og allerede etter fire minutter kunne Molde-spiss Tommy Høiland sendt hjemmelaget i føringen. Men spissen klarte ikke styre ballen i mål etter et løp på første stolpe.

Like etter var det kollega Ola Kamara sin tur, men keeper Jakob Busk Jensen reddet mesterlig med en fin beinparade.

Bortelaget klarte ikke å holde unna det dominerende Molde-laget. Høyreback Martin Linnes fikk ballen på skrått hold i sekstenmeteren til gjestene. Linnes sitt skudd gikk mellom keeper Busk og stolpen til 1-0.

Hjemmelaget dominerte første omgang fullstendig, og Sandefjord hadde store problemer med å holde i ballen den lille tida de fikk låne den.

«Moi» i storform Likevel klarte gjestene å utlikne etter 37 minutter. Erik Mjelde fikk ballen helt alene på bakerste stolpe og hadde ingen problem med å trille ballen i mål fra kort hold.

Vertene gikk rett i angrep og tok ledelsen igjen. Mohamed Elyounoussi ble spilt fri på venstrekant av Sander Svendsen. «Moi» fintet vekk en forsvarer før han enkelt plasserte ballen i motsatt hjørne for keeper Jensen.

Bare to minutter senere scoret samme mann et nesten identisk mål. Denne gang var det Ola Kamara som fant «Moi» på løp inn i sekstenmeteren til gjestene, og igjen plasserte vingen ballen i motsatt hjørne for keeper.

Scoret tre Sandefjord har ikke vunnet på 20 bortekamper i Tippeligaen, og heller ikke ved pause så de ut til å kunne bryte den vonde statistikken.

Bare få minutter etter hvilen scoret Elyounoussi sitt tredje for dagen. En retur fra Sandefjords keeper endte i beina til norskmarokkaneren som enkelte kunne fullføre sitt hattrick.

I det 67. minutt ble kampens store spiller byttet ut til fordel for Pape Paté Diouf.

Sandefjord hadde lite å komme med. Hjemmelaget var aldri truet, og etter 77 minutter økte Tommy Høiland ledelsen til 5-1 for romsdalsklubben.

Rogalendingen kontret like greit inn 6-1 like før slutt.

Det ble også sluttresultatet, og dermed tok Molde sin første seier mot Sandefjord i Tippeligaen.

Sandefjord-trener Lars Bohinen var selvfølgelig skuffet. Til C More sier han:

- Vi lekker mål, det er veldig bekymringsfull. Vi planlegger å spille enkelt bak, men roter bort tre enkle mål. Vi kan ikke fortsette å slippe inn mål på denne måten. I dag ble vi veldig kjørt og veldig straffa for egne feil.