IMPONERER KUYT: Liverpool-supportere farget Ullevaal rød under vennskapskampen, men hjemme i England er avisene kritiske til innsatsen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
IMPONERER KUYT: Liverpool-supportere farget Ullevaal rød under vennskapskampen, men hjemme i England er avisene kritiske til innsatsen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / ScanpixVis mer

- Vi spiller mot VIF, rangert på 218. plass i Europa

Bekymring for Liverpool i Storbritannia.

(Dagbladet): Ullevaal stadion var festkledd i rødt, men de mange norske Liverpool-supporterne ruslet slukøret hjem i går kveld.

3-3 mot VIF og to tap på tre siste kampene gjør iogså keeper Pepe Reina bekymret.

Totalt har Liverpool sluppet inn 15 mål på fem kamper i løpet av treningskampene i sommer, melder Sky Sports.

- Det er spørsmålstegn ved Liverpools forsvarspill etter at de igjen ikke klarte å vinne, skriver TV-kanalen.

Lurt av tenåring Lokalavisa Liverpool Echo synes de helrøde har gjort det til en vane å gi bort billige mål, og skryter av VIF-ving Håvard Nielsens opptreden mot 170 millioner kroner-backen Glen Johnson.

- Det var Johnsons første oppkjøringskamp og det syntes. England-høyrebacken ble ofte lurt av tenåringen Nielsen.

Lokalavisa skriver at VIF fort kunne scoret flere mål, og roper varsko 12 dager før Premier League-start.

- Dalglish har bare én siste sjanse til å finjustere forberede sesongen når Valencia kommer til Anfield søndag.

Nyhetsbyrået PA skriver at Liverpool tross alt har vært verre tidligere i sommer

- De røde klarte i hvert fall å score, etter 3-0-tap mot både Hull and Galatasaray.

218. plass På Liverpools hjemmeside forteller Dalglish om flere lyspunkter ved kampen i Oslo. Og på den offisielle twitterfeeden til Liverpool valgte kampreferenten å ty til humor på stillingen 2-0 til oslolaget.

RUSTEN ENGLAND-BACK: Håvard Nielsen ble for tøff for Glen Johnson i går. Foto: Arnt E. Folvik
RUSTEN ENGLAND-BACK: Håvard Nielsen ble for tøff for Glen Johnson i går. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

- Bare fordi alle spør: det er Vålerenga vi spiller mot, rangert på 218. plass i Europa. Det er bare litt etter Manchester United, twitret Liverpool-reporteren.

Liverpool er forresten på 5. plass på samme Uefa-rangering.

I Dagbladet mandag stilte Liverpool-eier John W. Henry krav om topp fire-plass denne sesongen. Daily Mail forbereder allerede The Kop på skuffelse neste mai.

- Vurdert ut fra det de viste i går kveld er det lettere sagt enn gjort. Liverpool hadde bare seg selv å skylde på, skriver avisa.

Daily Star titler på «It's leaky Liverpool» og slår samtidig fast at forsvarstrøbbelet må fikses mot Valancia.

Stort i Norge Liverpool-spiss Dirk Kuyt sa til Dagbladet i går at bare matchen mot Sunderland i sesongstarten teller. Overfor Liverpools hjemmeside velger han å framheve at Ullevaal var fullpakket med norske Liverpool-tilhengere i går.

- Det er forbløffende hvor mange Liverpool-supportere vi har her. Jeg har spilt her før, og det er alltid stort å komme til Norge.

2-0: Her scorer Vålerengas Fegor Ogude målet som gjorde kvelden i Oslo vanskelig for Liverpool og keeper  Pepe Reina. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
2-0: Her scorer Vålerengas Fegor Ogude målet som gjorde kvelden i Oslo vanskelig for Liverpool og keeper Pepe Reina. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer