- FEIL:  I mars gikk Real på tap mot både erkerival Barcelona og Sevilla, men hovedstadslaget har vist gryende form med seirer over Rayo Vallecano og Borussia Dortmund i de siste to kampene. Foto: AFP PHOTO / JOSE JORDAN / NTB Scanpix
- FEIL: I mars gikk Real på tap mot både erkerival Barcelona og Sevilla, men hovedstadslaget har vist gryende form med seirer over Rayo Vallecano og Borussia Dortmund i de siste to kampene. Foto: AFP PHOTO / JOSE JORDAN / NTB ScanpixVis mer

- Vi spilte ikke bra, og vi gjorde feil som kostet oss dyrt

Alonso om den tapte fordelen.

Xabi Alonso har ikke mistet troen på at seriegullet i La Liga kan havne hos Real Madrid denne sesongen.

Sju runder før slutt ligger Alonso og co. på tredjeplass, men i toppen av spansk 1. divisjon er det tett.

Serieleder og Atlético Madrid har tre poeng ned til Real. Barcelona ligger imellom de to lagene og er to poeng foran Real.

Tøff bortekamp
I mars gikk Real på tap mot både erkerival Barcelona og Sevilla, men hovedstadslaget har vist gryende form med seirer over Rayo Vallecano og Borussia Dortmund i de siste to kampene. Alonso håper formstigningen fortsetter.

- Lagene som slo oss, var i strålende form. Vi spilte ikke bra i de to kampene, og vi gjorde feil som kostet oss dyrt. I serien har vi mistet fordelen vi hadde, men vi må fortsette å kjempe. Det kan skje overraskelser, sier midtbanestjernen.

I helgen reiser laget til San Sebastian. Der venter en vanskelig bortekamp mot Real Sociedad, som jakter mesterligaplass. Alonso, som tidligere har spilt for Sociedad, vet at de møter en tøff motstander lørdag.

- Anoeta (stadion) er alltid vanskelig. De har spilt bra i to sesonger og har sterke resultater, så fansen er svært fornøyd med laget. Vi må hente oss inn så fort som mulig, for det blir en vanskelig kamp. Vi må vinne, sier Alonso.

Skader Cristiano Ronaldo fikk en smell i kneet og måtte forlate banen i onsdagens 3-0-seier over Dortmund. Trener Carlo Ancelotti tror portugiseren rekker kampen mot Real Sociedad.

- Jeg tror ikke han vil ha noen problemer med å spille lørdag. Han trente som vanlig i dag, sa Real-sjefen torsdag.

Atlético Madrid må klare seg uten stjernespilleren Diego Costa mot Villarreal. Han pådro seg en lårskade i mesterligamøtet med Barcelona tidligere i uken.

Barcelona er uten Gerard Piqué i kampen Betis. Han har en hofteskade.

(NTB)