Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi spilte knøttefotball!

STAVANGER (Dagbladet): Viking ut som Drillos på sitt verste i går; langpasninger og atter langpasninger. - Vi spilte til tider knøttefotball i første omgang. Dette må vi forbedre om vi skal kjempe om europacup-plass, sier en lettere fortvilet Gunnar Aase.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det var ikke særlig kjekt i dag. Vi fikk beskjed om å spille langt de første tjue minuttene, deretter bestemme sjøl hva som passet best. Men Rikki (spissen Rikhardur Dadason) vant jo knapt en hodeduell. Glimt gjorde jo som de ville, tordner Aase.

Glimt-forsvaret med nyinnkjøpte Christian Steen (eks-RBK) hadde en behagelig oppgave. Faktisk kunne nordlendingene fløyet hjem med alle tre poengene i kofferten. Men svensken Magnus Svensson banket inn utlikningsmålet, via en Glimt-spiller åtte minutter fra slutt. Da hadde Viking allerede hatt to annulerte baller i kassa.

I hele forsesongen trente Viking overganger, kontringsfotball, men nå ser de ut til å ha glemt alt de har lært. Det kravstore Stavanger-publikummet ser et Viking-lag blottet for profiler. Bortsett fra Gunnar Aase, og til dels gårsdagens målgjører Magnus Svensson.

- Vi må skjerpe oss. I dag var alle tafatte, sier Aase, som beskriver seg selv som «elendig».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!