- Vi spilte med 10 mot 12 mann

Men sint Ferguson tror United har alle sjanser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Roma - Manchester United 2-1.

(Dagbladet.no): Wayne Rooneys første scoring i Champions League siden 28. september 2004 så ut til å sikre et Manchester United-lag med 10 mann et fantastisk utgangspunkt på bortebane.

Men 25 minutter før slutt ble Vucinic Romas helt da han utnyttet en svak keeperretur fra Edwin van der Sar, og skled inn 2-1 for italienerne.

Dermed ligger det an til å bli en skikkelig thriller når lagene møtes igjen på Old Trafford om seks dager.

- Det er litt rart å være halvveis fornøyd med tap. Men å måtte vinne 1-0 på Old Trafford er et brukbart utgangspunkt etter å ha spilt én time med én mann mindre. Det var veldig viktig å få det målet i hvert fall, sier Ole Gunnar Solskjær til TV 3.

Klappet dommeren på ryggen

I returkampen må United unnvære Paul Scholes, som satte laget sitt i en skikkelig knipe da han pådro seg rødt kort etter bare 34 minutter.

En avgjørelse Sir Alex Ferguson fortvilte over. Og trolig kan han vente seg reaksjoner fra UEFA med følgende uttalelse:

- Med tanke på at vi spilte med 10 mann mot muligens 12 mann i en time, synes jeg det er et godt resultat for oss. Bortemålet kan bli avgjørende, sier Ferguson til Sky Sports. Men United-manageren var ikke ferdig med det:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.