- Vi spilte treig håndball. Det kan vi ikke holde på med

Kurtovic mener Norge må løpe mer.

VIL GLEMME ÅPNINGEN: Amanda Kurtovic og Marit Malm Frafjord (bak glasset) signerer en installasjon i OL-landsbyen dagen etter at de tapte åpningskampen mot Frankrike. Nå håper de å finne tilbake til sitt beste mot Sverige i morgen. Foto: LISE ÅSERUD / NTB SCANPIX
VIL GLEMME ÅPNINGEN: Amanda Kurtovic og Marit Malm Frafjord (bak glasset) signerer en installasjon i OL-landsbyen dagen etter at de tapte åpningskampen mot Frankrike. Nå håper de å finne tilbake til sitt beste mot Sverige i morgen. Foto: LISE ÅSERUD / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

LONDON (Dagbladet): Håndballjentene var regnet som Norges kanskje største gullfavoritter før OL i London startet. Etter åpningstapet mot Frankrike i går, var det en selvkritisk gjeng som møtte pressen dagen derpå.

De to siste møtene mot Frankrike har endt med åttemålsseier - i VM-finalen i desember, og for to uker siden under OL-oppkjøringen. I går ble det ettmålstap etter en hederlig avslutningen. Men det hjalp lite etter svakt norsk spill før pause.

- Vi ser at vi slipper til ni mål på kontringer eller i ankomst i første omgang. Du vinner ikke kamper på det nivået her med sånt spill, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson til Dagbladet.

Islendingen var tidlig oppe i dag for å analysere gårsdagens kamp nærmere. Han fikk bekreftet mange av inntrykkene fra i går kveld om hva som må rettes på.

- Noe handler om litt for tidlige valg i angrep, hvor du spiller inn i stedet for å spille videre eller skyte. Eller vi bommer på hundreprosent-sjanser eller kaster bort kontringspasninger rett i armene på dem, sier han.

- Håper vi lærer Men også VM i Brasil startet dårlig - med tap mot et tysk lag som til slutt ikke tok seg videre fra gruppespillet, mens Norge til slutt ble verdensmester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer