- Vi starter med 12 mann og ser om noen merker det

... og andre tips Crawley har fått før United-kampen.

INGEN LUKSUS: Her henger noen av støvlene som skal løpe ut på Old Trafford i morgen kveld. Crawley Town-manager Steve Evans vet at oppgaven som ligger foran ham og gutta hans er enorm. Foto: Eddie Keogh, Reuters/Scanpix
INGEN LUKSUS: Her henger noen av støvlene som skal løpe ut på Old Trafford i morgen kveld. Crawley Town-manager Steve Evans vet at oppgaven som ligger foran ham og gutta hans er enorm. Foto: Eddie Keogh, Reuters/ScanpixVis mer

(Dagbladet): Crawley Town-manager Steve Evans vet hva som venter ham og non league-laget hans på Old Trafford i FA-cupen i morgen:

- Den største klubben i verden. Den mest berømte klubben i verden. Uten tvil, den beste manageren som noensinne har levd, sier han til BBC.

Men det betyr ikke at de ser på oppgaven i morgen som umulig. Og kanskje man skal forsøke seg med en frekkis?

- Vel, vi håper at kampens dommer, Lee Probert, har et øyeproblem. Vi starter med 12 mann og ser om noen legger merke til det. Det er rådet fra Alex McLeish, sier Evans.

Ince-kompis Tabloidavisa The Sun har kjøpt seg inn som draktsponsor på de hvite trøyene Crawley skal spille med i morgen. Til vanlig spiller de i rødt - og har i likhet med United kallenavnet «Red Devils».

Avisa troppet opp på trening hos Crawley med de nye draktene og FA-cuptrofeet. Det er trolig det nærmeste pokalen laget kommer, men det mangler i alle fall ikke på gode råd til manager Evans fra kollegene.

- Paul Ince (tidligere United-spiller) er en av mine beste venner. Jeg snakker med ham nesten daglig. Han sa «Manchester United har fantastiske spillere, men de er ikke udødelige». Han sier den vanskeligste jobben min er å få spillerne til å tro at de kan trosse atmosfæren på Old Trafford og vinne, sier Evans.

Ekstra ball? QPR-manager Neil Warnock og Peterboroughs fotballdirektør Barry Fry har sagt at de bare må spille sitt vanlige spill.

- De har sagt: «Prøv å spille fotball og sentre ballen som dere pleier. Ikke forsøk å gjøre ting annerledes bare fordi dere møter United.» Min eneste reservasjon er at om vi skal dra dit for å spille ballen, må vi kanskje spille med to baller på banen, for jeg er ikke sikker på om vi får se mye til den første, fleiper Evans.

Et annet tips er bare å folde hendene og håpe på hjelp fra oven.

- Eric Black, assistenten til Steve Bruces i Sunderland, sa til meg: «Start å be direkte etter avspark».

Men Evans foretrekker rådet han har fått av Birmingham-manager Alex McLeish - det var nemlig hans forslag å starte med 12 mann.

Sir Alex så på Evans tør i alle fall ikke håpe på å bli undervurdert. Alex Ferguson har nemlig gjort hjemmeleksa si. Han satt ikke i godstolen og så Tottenham spille Champions League mot Milan på tirsdag, men reiste heller til Wrexham sammen med assistent Mike Phelan og så morgendagens motstander.

- Vi vet ikke styrken på laget som «mesteren» vil ta ut. Det faktum at han selv reiste med Phelan for å se oss på tirsdag, indikerer at han tar oss mer på alvor enn noen kanskje vil tro. Men det er derfor han er mesteren, sier Evans.

Crawley-manageren er selv skotsk, og har en spillerkarriere ikke uten likheter med Alex Ferguson. Begge har spilt for klubbene Ayr United og St. Johnstone. Han har kun møtt Ferguson på trenerkurs og i arrangementer i ligaregi.

- Han er ikke den høyeste, men alle legger merke til ham. Han har en spesiell aura. Og jeg spilte for broren hans for rundt 30 år siden, Martin, som fortsatt er i kulissene på Old Trafford.

I morgen klokka 18.15: Manchester United - Crawley Town. Følg kampen i Dagbladets fotballstudio.

UVANT: Når du er manager utenfor ligasystemet i England, er det ikke så vanlig at TV-teamene står i kø etter trening.Foto: Eddie Keogh, Reuters/Scanpix
UVANT: Når du er manager utenfor ligasystemet i England, er det ikke så vanlig at TV-teamene står i kø etter trening.Foto: Eddie Keogh, Reuters/Scanpix Vis mer