- Vi taper 15-0 mot Valencia

Daniel Nannskog gikk nok en gang målløs av banen og er redd de vil tape med 15 mål mot Valencia neste onsdag om de ikke spiller bedre enn i dag.

UTSLÅTT: Daniel Nannskog (midten) var en frustrert mann etter cuptapet mot Aalesund.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
UTSLÅTT: Daniel Nannskog (midten) var en frustrert mann etter cuptapet mot Aalesund.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIXVis mer

ÅLESUND (Dagbladet.no): Aalesund - Stabæk 3-1.

Ålesund var dyktige i å låse av Stabæks bakromsmuligheter og spilte i en formasjon som Nannskog & Co ikke helt greide å bli komfortabel med. Men den en gang så flustscorende Nannskog mente a det var kreftene som var mangelvaren mot Aalesund.

- I dag tok bensinen slutt, fortalte han til Dagbladet etter kampen.

Nannskog hadde mer på hjertet om hvorfor Stabæk ikke greide å spille god fotball i lengre enn de 25 første minuttene av kampen.

- Vi har hatt tre kamper i uken. Det tar på og jeg aner ikke hvor lenge vi har hatt et slik tett program.

På spørsmål fra Dagbladet om Stabæk ikke er godt nok trent for å holde nivået oppe i et internasjonalt kampprogram, kom svaret kjapt og hardt.

- Du må ikke sammenligne oss med Milan. Vi må ha tropp til å spille et program som de største ligaene gjør. De har jo gode spillere sittendes hjemme, sa Nannskog og fortsatte replikken med å fortelle om de mange kvalitetsspillerne som har forsvunnet fra Stabæk.

Det var i følge Nannskog ikke meningen at han skulle spille cup-kampen mot Aalesund. Men et forfall fra Fredrik Berglund gjorde at svensken måtte i ilden — til tross for at han var sliten.

Nå håper Nannskog på en rolig uke med mye restitusjonstrening.