- Vi tapte en nøkkelkamp

Men Aabrekk sikter fortsatt på topp fem.

LERKENDAL: (Dagbladet.no): Harald Aabrekk fikk sitt første serietap som VIF-trener på Lerkendal i kveld. Etter kampen innrømte den tidligere spillerutvikleren at trønderne var hakket hvassere enn Oslo-laget.

- Langskuddet fra Tettey ble vendepunktet i førsteomgangen. Etter det var Rosenborg best, og mye mer effektive enn oss, sier Aabrekk.

En halvtime før slutt måtte Kjetil Wæhler ut med en hodeskade. Kvarteret senere forlot aktive Freddy Dos Santos banen med ankelskade.


Da hadde Vålerenga brukt alle byttene sine.

- Freddy og Kjetil har vært blant våre beste i det siste. Når begge måtte forlate banen, og vi i tillegg må spille med en mann mindre, blir det veldig tøft på Lerkendal, sier sportsdirektør Jan Erik Aalbu.

Harald Aabrekk mener VIF tapte en nøkkelkamp i kveld. Likevel har han troen på en hederlig plassering når sesongen rundes av i november.

- Vi tapte en nøkkelkamp i kveld, i og med at Rosenborg ligger i nærheten av oss på tabellen. Likevel ser vi oppover. Vålerenga hører hjemme på topp fem i Tippeligaen, sier Aabrekk, og får støtte hos Kjetil Wæhler.


- Nå må vi bygge videre på det gode vi presterte i dag, sa stopperen etter kampen.

BETENKT: VIF-trener Harald Aabrekk innrømmer at Rosenborg var bedre enn laget hans den siste timen på Lerkendal. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
BETENKT: VIF-trener Harald Aabrekk innrømmer at Rosenborg var bedre enn laget hans den siste timen på Lerkendal. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer
- Vi tapte en nøkkelkamp
MÅTTE GÅ AV: Kjetil Wæhler måtte forlate banen med en hodeskade i kveld, men har fortsatt tro på Vålerenga-sesongen.