- Vi tapte for et bedre lag

Russland fikk revansje for EM-finalen i fjor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PARIS (Dagbladet.no): Norge - Russland 24-29. De norske jentene nærmet seg russerne midt i den andre omgangen, men kom aldri nærmere enn ett mål bak.

Dermed ble det sølvmedaljer på jentene, og ikke det gullet de har lengtet etter siden triumfen i 1999.

- Vi var et stykke unna gjennom hele kampen i dag synes jeg. Russerne orker mer og er flinke til å putte den ballen i mål når de får gode scoringsmuligheter. De er bedre enn oss i dag, det går ikke an å krangle på det, sa Marit Breivik til TV2 etter kampen.

Russerne var hakket bedre i den franske hovedstaden, så nå blir det sølvbankett på Gro Hammerseng & Co. i stedet for gullfest.

- Russland var bedre i dag, og vant fortjent. Akkurat nå er jeg veldig skuffet, men kanskje jeg vil glede meg over sølvet seinere. Nå trenger jeg bare juleferie, sier Kari Mette Johansen til Dagbladet.no.

Skjøt Suslina god

Katrine Lunde Haraldsen fikk en ball i ansiktet under oppvarmingen, men så ikke ut til å være preget av det da kampen startet. Hun bidro sterkt til at det lenge var jevnt mellom de to lagene.

Men i motsatt ende sto Inna Suslina enda bedre, og hun reddet blant annet tre sjumeterkast i 1. omgang. Det straffer seg å brenne så store sjanser i en VM-finale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer