HER STARTET DET:  Fulhams Steve Sidwell stanget inn 1-1 fem minutter før full tid, og hjemmelaget startet opphentingen mot Arsenal.Foto: SCANPIX/EPA/KERIM OKTEN
HER STARTET DET: Fulhams Steve Sidwell stanget inn 1-1 fem minutter før full tid, og hjemmelaget startet opphentingen mot Arsenal.Foto: SCANPIX/EPA/KERIM OKTENVis mer

- Vi tapte på grunn av dommerne

Wenger raser etter utvisning og tap for Fulham.

(Dagbladet): Fulham - Arsenal 2-1.

Fulham-manager Martin Jol har måttet avvise at det er krangel mellom ham og Bobby Zamora etter at spissen har slitt med å forsvare plassen i startoppstillingen denne sesongen.

I dag var Zamora tilbake som spiss, og han ble helten da Fulham snudde kampen og vant mot Arsenal på Craven Cottage.

Etter at bortelaget ledet 1-0 lenge, fikk de det mye tyngre i andre omgang, og det ble enda verre da Johan Djourou pådro seg to gule kort etter pause.

Med ti mann klarte ikke Arsenal å stå imot presset, og Zamora dundret inn vinnermålet på overtid.

- Vi følte det var på vei, etter hard jobbing og stor innsats. Det er godt å være tilbake og spille igjen, jeg er glad for å være skadefri, sier Zamora via TV 2 etter kampen.

- Fem poeng på de tre siste kampene er bra fangst, sier spissen.

En skuffet Arsene Wenger derimot slakter dommernes innsats etter kampen.

- Det er det minste man kan si. Avgjørelsene var forferdelige. Vi kan ikke forandre avgjørelsene, men til syvende og sist var det fryktelig. Vi tapte på grunn av dommerne. Vi var slitne, men dette var på grunn av dommerne, sier Wenger til TV 2.

Franskmannen tenker nok da på Djourous andre gule kort, og også Gervinhos ønske om straffe etter å ha blitt hindret av Philippe Senderos i første omgang. Begge situasjoner er mulige å diskutere.

Koscielny-heading
Arsenal tok ledelsen etter drøye 20 minutter, ved hjelp av en håpløs markeringsjobb i Brede Hangelands Fulham-forsvar.

Aaron Ramseys innlegg ble styrt opp i lufta av et Fulham-bein, men ingen brukte den ekstra tida på å plukke opp Laurent Koscielny, som enkelt kunne heade ballen ned i det åpne hjørnet til venstre.

Og bortelaget var best før pause, bare en strålende David Stockdale i mål hindret flere baklengs for de hvite.

Spesielt trippelsjansen kort etter scoringen var stor, da Stockdale stoppet både Ramsey, Song og Gervinho i løpet av noen høydramatiske sekunder.

Fulham-dominans
Fulham viste seg fra en bedre side etter hvilen.

Clint Dempsey var en stadig trussel i lufta inne foran mål, for eksempel da han headet like utenfor tjue minutter før slutt.

Utlikning kunne det også blitt da Wojciech Szczesny var på bærtur etter en dødball, og Philippe Senderos kunne bruke hodet mot det åpne målet bak ham. Men også sveitseren mislyktes i å treffe mellom stengene.

Fulham fortsatte å kjøre over Arsenal mot slutten, og fikk nok enda mer tro drøyt ti minutter før full tid.

Utvisning kostet mye
Johan Djourou fikk sitt andre gule etter å ha løpt ned Bobby Zamora på vei gjennom, og Arsenal måtte avslutte med ti mann. Det fikk de svi for bare noen minutter senere.

Wojciech Szczesny bokset en corner på hodet til tidligere Arsenal-spiller Philippe Senderos, han headet tilbake inn til tidligere Arsenal-spiller Steve Sidwell, som styrte ballen videre i det åpne målet.

Og på overtid ble altså Bobby Zamora helten.

Igjen klarte ikke Arsenal å klarere etter en dødball, kula dalte ned på foten til Zamora, og spissen dundret ballen forbi Szczesny i målet.

Tre utrolig viktige poeng for Martin Jols menn, og Arsenal måtte se sine tre forsvinne helt på slutten.

- Djourou kunne blitt utvist litt før også, så det syns jeg var fair. Straffesituasjonen kan jeg ikke si noe på, men i andre omgang dominerte vi fullstendig, og viser at vi er godt trent, sier John Arne Riise om Wengers raseri til TV 2.

BLE VANSKELIG: Begge Fulhams mål kom etter at Johan Djourou pådro seg sitt andre gule kort.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefan Wermuth
BLE VANSKELIG: Begge Fulhams mål kom etter at Johan Djourou pådro seg sitt andre gule kort.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefan Wermuth Vis mer