- Vi trenger 3-0

Spanias spillere mener at de trenger minst 3-0 over Norge lørdag for å være sikre på å forsvare ledelsen på Ullevaal.

Det viser at spanierne har stor respekt for oppgaven de går til i Oslo kommende onsdag. Det er sportsavisen Marca som har spurt spillerne hvilket resultat de trenger for å kunne reise til Oslo i trygghet om at de går til EM-sluttspill.

Joaquin, Albert Luque og Joseba Etxeberria mener at Spania må vinne 5-0 for å være sikker, mens flertallet vil si seg fornøyd med 3-0. Landslagssjef Inaki Saez, Fernando Torres, Michel Salgado, José Antonio Reyes, Xabi Alonso og Vicente satser alle på det resultatet.

Cesar Martin og Ruben Baraja svarte begge 2-0, men Baraja presiserte senere at det vil være et tilfredsstillende resultat, men at Spania bør score tre eller fire for å være trygge. Absolutt alle påpeker at Norge ikke må score mål på Mestalla.

- Med 2-0 vil vi reise til Norge i visshet om at jobben ikke er fullført, men vi må heller ikke risikere for mye i jakt på flere mål. Å holde nullen er nøkkelen, sier Baraja.

Juan Carlos Valeron, Carles Puyol, Santiago Canizares og Carlos Marchena ville ikke nevne noe resultat, mens Marca ikke fikk Raul eller Iker Casillas i tale.

(NTB)

MÅLKÅT: Joaquin Sanchez vil ha minst tre Spania-scoringer lørdag. Foto: REUTERS/SCANPIX