- Vi trenger 3-0

Spanias spillere mener at de trenger minst 3-0 over Norge lørdag for å være sikre på å forsvare ledelsen på Ullevaal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det viser at spanierne har stor respekt for oppgaven de går til i Oslo kommende onsdag. Det er sportsavisen Marca som har spurt spillerne hvilket resultat de trenger for å kunne reise til Oslo i trygghet om at de går til EM-sluttspill.

Joaquin, Albert Luque og Joseba Etxeberria mener at Spania må vinne 5-0 for å være sikker, mens flertallet vil si seg fornøyd med 3-0. Landslagssjef Inaki Saez, Fernando Torres, Michel Salgado, José Antonio Reyes, Xabi Alonso og Vicente satser alle på det resultatet.

Cesar Martin og Ruben Baraja svarte begge 2-0, men Baraja presiserte senere at det vil være et tilfredsstillende resultat, men at Spania bør score tre eller fire for å være trygge. Absolutt alle påpeker at Norge ikke må score mål på Mestalla.

- Med 2-0 vil vi reise til Norge i visshet om at jobben ikke er fullført, men vi må heller ikke risikere for mye i jakt på flere mål. Å holde nullen er nøkkelen, sier Baraja.

Juan Carlos Valeron, Carles Puyol, Santiago Canizares og Carlos Marchena ville ikke nevne noe resultat, mens Marca ikke fikk Raul eller Iker Casillas i tale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer