- Vi trenger en seier nå

Nordlie og LSK møter lille Käerjéng igjen.

(Dagbladet.no): Følg kveldens kamper mål for mål på Dagbladet.no!

Bjørn Helge Riise måtte hinke av Åråsen-gresset mot Odd lørdag, men friskmelder seg selv til kveldens viktige bortekamp mot Käerjéng fra Luxembourg.

- Det er litt stivt, men jeg tror det er greit igjen til i morgen når blødningen går over. Vi får satse på at det går, sa Riise til Lillestrøms hjemmeside etter treninga i går kveld.

Den første kampen mot lille Käerjéng huskes best for en slett LSK-forestilling og en times langt møte i garderoben etter kampen hvor frustrasjonen fikk fritt utløp. Bortelaget jublet som om de hadde vunnet hele UEFA-cupen etter å ha kommet fra Åråsen med et ettmålstap (2-1).

Både Riise og trener Tom Nordlie tror bilselgerne og aksjemeglerne fra Luxembourg får det tøft i kveld.

- Jeg tror det blir spennende. Jeg tror det blir slik at Käerjéng blir liggende veldig lavt, og at vi får mye ball. Da må vi bare sette opp tempoet, sier Riise.

- Jeg tror og håper at vi vinner, vi trenger en seier nå. Vi varierer for mye, sier Tom Nordlie til LSK-TV.

Ståle Solbakkens FC København møter i kveld Beitar Jerusalem i 2.kvalifiseringsrunde til Champions League.

PÅ VEI TIL MØTE: En vonbroten Tom Nordlie snakket med spillerne en time etter det fluae hjemmemøtet med Käerjéng. Forhåpentligvis slipper han det i kveld. Foto: Cornelius Poppe/Scanpix
PÅ VEI TIL MØTE: En vonbroten Tom Nordlie snakket med spillerne en time etter det fluae hjemmemøtet med Käerjéng. Forhåpentligvis slipper han det i kveld. Foto: Cornelius Poppe/Scanpix Vis mer

Følg kveldens kamper mål for mål her.

- Vi trenger en seier nå
<B>FRISKMELDT:</B> Bjørn Helge Riise skadet seg mot Odd lørdag, men er klar til kampe mot Käerjeng.