KONTANT: Jason Puncheon fikk både tid og rom innenfor boksen til å prikke inn 1-0 ledelsen til Crystal Palace. Photo: Nick Potts
KONTANT: Jason Puncheon fikk både tid og rom innenfor boksen til å prikke inn 1-0 ledelsen til Crystal Palace. Photo: Nick PottsVis mer

- Vi trenger et mirakel for å beholde plassen nå

Solskjær ille ute etter nok et tap.

• Cardiff - Crystal Palace 0-3

CARDIFF (Dagbladet): Cardiff sviktet når det gjaldt som mest i kampen de måtte vinne for å henge med i nedrykksstriden da laget tapte 0-3 for Crystal Palace i en kamp med flere nordmenn involvert.

- Vi trenger et mirakel for å beholde plassen nå, slår Solskjær fast etter tapet.

Mats Møller Dæhli fikk sin første kamp fra start under Ole Gunnar Solskjær i Cardiff. Unggutten har vært et friskt pust i et Cardiff-lag som har slitt offensivt.

Ettersom Craig Noone ikke var kampklar etter lyskestrekken han har slitt med siden kampen mot Everton, lå mye av det kreative ansvaret på 19-åringens skuldre.

- Vi så fram til denne kampen, men endte opp med et skuffende resultat og en kamp som denne, sier Solskjær til BBC etter kampen.

DYSTERT: Cardiff-eier Vincent Tan skjønner nok at det blir Championship-fotball neste år for laget fra Wales. REUTERS/Rebecca Naden
DYSTERT: Cardiff-eier Vincent Tan skjønner nok at det blir Championship-fotball neste år for laget fra Wales. REUTERS/Rebecca Naden Vis mer

- Det kommer til å bli tøft å holde seg oppe, men vi må fortsette å krige for fullt. Det har vært en tøff sesong for alle i klubben, sier Cardiff-manageren.

Campbell nærmest De første 20 minuttene av bunnoppgjøret var en kjedelig affære. Mye av spillet gikk gjennom Dæhli på midten, men hverken Wilfred Zaha eller Frazier Campbell kom til sjanser.

Kampens første store sjanse kom etter 23 minutter da Jordon Mutch slo ballen inn i boksen fra høyre. Campbell raget høyest i feltet, men headingen ble slått utenfor av Julian Sperioni i Palace-målet.  

Campbells hodestøt inspirerte hjemmelaget, som etter halvtimen, førte kampen og skapte flere nestensjanser som kunne gitt uttelling. 

Kalddusjen Etter en god Cardiff-periode var det Crystal Palace som først skulle notere seg på scoringslista. Elendig press fra hjemmelaget lot Joe Ledley finne en totalt umarkert Jason Puncheon i feltet som kunne prikke inn 1-0 til de tilreisende fra London.

David Marshall har bare hatt én clean sheet på de siste 17 kampene for Cardiff, selv om det er forsvaret som har vært problemet denne våren. 

Spikeren i kista Den første halvtimen av andreomgang var sjansefattig og begge trenerne valgte å gjøre noen taktiske endringer.

Etter 70 minutters spill kom spikeren i kista for Solskjær. Et frispark slått inn i boksen ble headet knallhardt av Marouane Chamakh mot Marshall som ble tvunget til å gi retur. På returer dukket Ledley opp og satte ballen i mål. 

2-0 til Crystal Palace og hjemmelagets drøm om videre Premier League-spill virket lengre unna enn noensinne. 

PÅ VEI NED: Ole Gunnar Solskjær snakker med Crystal Palace-manager Tony Pulis etter kampen. Foto: Rebecca Naden, Reuters / NTB Scanpix
PÅ VEI NED: Ole Gunnar Solskjær snakker med Crystal Palace-manager Tony Pulis etter kampen. Foto: Rebecca Naden, Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Jonathan Parr kom inn for gjestene etter snaut 80 minutters spill. 

Da Puncheon kunne skru ballen lekkert opp i krysset like før slutt var det knapt hjemmesupportere igjen på tribunen. I Palace-svingen feiret bortefansen som om de hadde vunnet ligaen.