- Vi trenger et nytt mirakel

TRONDHEIM (Dagbladet): Rosenborg- Athletic Bilbao 2- 1. Fanfaren ljomet over Lerkendal, og Nils Arne Eggen snudde seg i et spontan-kolerisk anfall oppe på tribunen. - No må dokk... Og der og da - bak ryggen til mannen som nå drømmer om en ny kvartfinale - scoret Jan Derek Sørensen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

MESTER-JUBEL: Jan Derek Sørensen har akkurat sklidd inn 1-0 og får trivelig besøk av Roar Strand, Runar Berg og Mini.

- Men for å nå kvarten, trenger et Milano-mirakel, sier matchvinneren.

Mirakelet i Milano skjedde 4. desember 1996. Rosenborg slo Milan 2- 1 og gikk til kvartfinalen i Mesterligaen. Og om 14 dager - 9. desember 1998 - kan det skje igjen. I Torino.

- Klart det kan skje, sier Jan Derek Sørensen.

Tidenes mest stillfarne Rosenborg-helt har problemer med å takle oppmerksomheten. For på sin største fotballdag er det ikke de store ordene som preger tomåsscoreren. Gutten er rett og slett - og helt og holdent - satt ut av suksessen.

- Jeg trodde egentlig sesongen var over for min del før denne kampen, sier Jan Derek. - Ikke misforstå meg - og ikke lag store overskrifter ut av det - men jeg trodde ærlig talt at Børge (Hernes) hadde spilt seg inn på den plassen jeg fikk. Men jeg fikk en sjanse til og føler jeg tok vare på den.

Føler?

Lykkens presisjon

- Jan Dereks mål, tidlig i begge omgangene, gjorde kampen for oss, sier RBK-trener Trond Sollied. - Vi fikk det som vi ville. Men husk - vi spilte ingen stor kampen. Vi var riktignok bra bakover, men i det offensive ble vi altfor upresise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer