PRESSET: Chelsea-manager Andre Villas-Boas sier det er hans ansvar å få Chelsea-spillerne til å prestere.Foto: SCANPIX/REUTERS/Ina Fassbender
PRESSET: Chelsea-manager Andre Villas-Boas sier det er hans ansvar å få Chelsea-spillerne til å prestere.Foto: SCANPIX/REUTERS/Ina FassbenderVis mer

- Vi trenger fansens støtte på dette kritiske tidspunktet

Villas-Boas maner Chelsea-supporterne til kamp.

Presset øker på Chelsea-manager André Villas-Boas etter et nytt tap. Kun hardt arbeid vil få laget tilbake på rett spor, mener portugiseren.

Chelsea måtte se seg slått 1-2 av Leverkusen onsdag og står i fare for å bli slått ut av gruppespillet i mesterligaen. Tapet var det fjerde på sju kamper for London-klubben.

Villas-Boas er frustrert over situasjonen i klubben, men manageren håper laget kan snu motgangen.

- Vi må kjempe oss ut av dette. Jobben min nå er å inspirere og motivere spillerne. Spillergruppen har enormt talent, og ansvaret er mitt, sier Chelsea-sjefen.

Neste oppgave for Chelsea er hjemmekampen mot Wolverhampton lørdag. Så kommer Liverpool på besøk i ligacupen tre dager senere. Sist søndag tapte Chelsea 1-2 for Liverpool hjemme på Stamford Bridge.

- Vi har to hjemmekamper foran oss, og vi må finne konsentrasjonen og motivasjonen. Vi trenger fansens støtte på dette kritiske tidspunktet, sier portugiseren, som ble hentet fra Porto i sommer.

Etter onsdagens tap for Leverkusen må Chelsea slå Valencia i den siste gruppespillkampen i mesterligaen. Leverkusen topper gruppen med ni poeng og er sikret avansement, mens både Chelsea og Valencia har åtte poeng.

(NTB)