¨AKUTT KRISE: Lillestrøm har sagt opp ansatte og samler penger så fort de kan. Det er likevel ikke nok til å holde klubben flytende, sier daglig leder Heidi Scheie til lokalavisa.Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
¨AKUTT KRISE: Lillestrøm har sagt opp ansatte og samler penger så fort de kan. Det er likevel ikke nok til å holde klubben flytende, sier daglig leder Heidi Scheie til lokalavisa.Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADETVis mer

- Vi trenger hjelp nå

Akutt pengekrise på Åråsen. Klarer ikke betale regningene.

Lillestrøm har ikke penger til å betale regningene. 40 år med toppfotball på Åråsen kan være over, melder Romerikes Blad.

- LSK har vært 40 år i toppen, og vi ønsker å være der i minst 40 år til. Sportslig har det gått veldig bra, men vi har ikke penger til å betale regningene våre. Vi trenger hjelp nå. Til alle som ønsker at LSK skal fortsette som toppklubb, så er det nå det gjelder. Får vi ikke hjelp nå kan det være for seint, sier LSK-leder Heidi Scheie til Romerikes Blad.

Onsdag skulle Skedsmo kommune behandlet LSKs søknad om økonomisk støtte, men saken er utsatt til over sommeren. Det gir økonomisk utfordringer for den kriserammede sportsklubben.

- Vi trenger fem friske millioner for å komme gjennom den perioden vi går inn i, sier Scheie til lokalavisen.

Hun opplever at ikke alle tar den økonomiske pengekrisen på Åråsen alvorlig nok.

- Noen tror det skal komme noen inn og redde oss. Det vil ikke skje. Vi trenger hjelp til å få inn penger slik at vi kan drive ut 2014, sier LSK-lederen til RB.

(NTB)