- Vi trenger i hvert fall én seier til

FFK scoret fire og vant mot Odd.

• FFK - Odd 4-2

(Dagbladet): Fredrikstad var nærmest avhengig av seier mot Odd for å ha et håp om å unngå direkte nedrykk fra Tippeligaen.

FFK leverte varene på eget gress - og vant 4-2.

- Det er deilig. Vi fikk en tidlig scoring og burde egentlig drept kampen. Vi roter litt på slutten, men 4-2 er vi fornøyd med, sier FFK-spiller Jørgen Horn i intervju vist på Dagbladet.no.

SUPERHEADING:  Martin Pusic scoret for FFK med en fin heading.
SUPERHEADING: Martin Pusic scoret for FFK med en fin heading. Vis mer

- Vi fikk en i trynet med en gang, som vi ikke skal ha. Det er ikke bra nok, sier Odd-spiller Morten Fevang.

FFK ledet 4-0, men slapp Odd tilbake i kampen med to scoringer i andre omgang. Likevel var FFK-treneren trygg på seier.

- Jeg følte meg ganske trygg. Vi er så avhengige av andre resultater framover. Vi gjorde hvertfall jobben vår i dag, sier FFK-trener Trond Amundsen.

- Seieren var nødvendig, men jeg tror vi i hvert fall trenger tre poeng til, sier Amundsen ifølge NTB.

- Vi er minst like gode som FFK. Dette er en kamp der vi burde vært mye bedre defensivt, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.

Effektive FFK
Hjemmelaget tok ledelsen var Ole Jørgen Halvorsen etter ti minutter. FFK lempet et hjørnespark inn i feltet, Halvorsen plukket opp returen og banket inn 1-0 fra 13-14 meter.

Odd tok over banespillet etter scoringen, men slet med å komme til store sjanser.

Etter 35 minutter gikk FFK opp til 2-0. Nenad Sreckovic slo et lurt frispark fra rundt 20 meter. Ingen spillere var på ballen som snek seg inn i det lengste hjørnet bak Odd-keeper André Hansen.

På overtid i første omgang var det spissen Martin Pusic som skulle sørge for mer hjemmejubel. Pusic var råsterk i en duell i feltet, og headet ballen i mål fra ti meter.

Flere mål
Halvorsen la på til 4-0 etter en kontring etter 67 minutter. FFK kom framover med flere folk, og Robert Stene spilte en fin ball ut til Halvorsen som skjøt fra skrått hold.

13 minutter før slutt scoret innbytter Adem Güven for Odd. Kantspilleren headet ballen i mål etter innlegg fra høyre.

Etter 85 minutter scoret Simen Brenne for Odd, og sørget for 4-2. Midtbanespilleren med en fin skuddfinte, før han la ballen i det lengste hjørnet. Pent!

Flere mål ble det ikke i Fredrikstad.