Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi trenger ikke Ashley

Derfor er ikke Arsenal-stjernen ønsket i Chelsea.

(Dagbladet.no): Det ble bråk da The Sun påstod at de satt på beviser for på at José Mourinho, Chelsea-direktør Peter Kenyon og Ashley Cole hadde et møte på Royal Park Hotel i London i begynnelsen av februar.


Hvis klubbledelsen i Chelsea faktisk møtte en spiller som er under kontrakt, er det ulovlig i henhold til Premier Leagues regelverk.

I verste fall kan det føre til at klubblederen mister poeng.

Men i dag går Chelsea-kaptein John Terry ut og betviler at et slikt møte skal ha funnet sted. Hvorfor?

Chelsea trenger ikke Cole. Venstrebacken de allerede har, er nemlig mer enn god nok.

- Wayne Bridge er en førsteklasses spiller, en av de beste venstrebackene i verden. Så hvorfor skulle vi gjøre noe slikt?, spør han i et intervju med BBC Radio Five Live.

Chelsea kom nylig med en uttalelse om at de vil samarbeide med en granskingskommisjon utnevnt av det engelske fotballforbundet, som skal undersøke saken.

- Ashley er en god spiller, jeg benekter ikke det. Men han er en Arsenal-spiller tvers gjennom. Det er det samme med meg, jeg ville aldri forlatt Chelsea, sier Terry.

SKAL, SKAL IKKE: Ashley Coles påståtte møte med José Mourinho har skutt fart i spekulasjonene om at han er på vei til Scott Parker (t.v.) og Chelsea. FOTO: SCANPIX/REUTERS
SKAL, SKAL IKKE: Ashley Coles påståtte møte med José Mourinho har skutt fart i spekulasjonene om at han er på vei til Scott Parker (t.v.) og Chelsea. FOTO: SCANPIX/REUTERS Vis mer

José Mourinho har uttalt at han vil forsterke posisjonen etter at Celestine Babayaro ble solgt til Newcastle i januar.

Men om det blir en erstatning eller en reserve for Wayne Bridge, gjenstår å se.

BESKYTTER KOMPISEN: Hvorfor trenger Chelsea Ashley Cole når vi har Wayne Bridge?, spør John Terry.