- Vi trenger Leo

Aston Villa-manager Graham Taylor tror Øyvind Leonhardsen kan få en kick-start på karrieren sin.

Taylor plukket opp Leo gratis fra Tottenham rett før fristen for overganger gikk ut. Nordmannen vært gjennom ei frustrerende tid hos London-laget, og trengte å bytte beite.

- Han hadde et dårlig år hos Tottenham. Han var nødt til å klore og sloss, og fikk bare spille i fem-seks kamper. Leo er svært energisk og kan spille hvor som helst på midtbanen, men han er spesielt dyktig til å samarbeide med spissene, sier Villa-sjefen til Teamtalk.

Taylor skryter av at Leo jobber hardt, og at det er tydelig at han er at han er svært sulten på å spille fotball igjen. I tillegg er Aston Villa fornøyd med betingelsene mellom spiller og klubb.

- Han har forstått at økonomien i fotball har endret seg, og selv om han kunne sitte på rumpa i Tottenham ett år til uten å få spille, var ikke det hva han ville. At vi har fått Leo på laget betyr at vi har fått enda en erfaren spiller som vi trenger, sier Graham.

PS! Aston Villa slo Charlton 2-0 i gårsdagens oppgjør på Villa Park. Ulises de la Cruz og Stefan Moore scoret for Birmingham-klubben. Ronny Johnsen spilte hele kampen for Villa.

(Dagbladet.no)