- Vi trenger noen i seks måneder

Ronaldo mener Real Madrid desperat trenger en spiss.

SAVNER DEG: Gonzalo Higuain er langtidsskadd, og Cristiano Ronaldo er klar på at Real Madrid må erstatte ham.Foto: SCANPIX/AFP/JAVIER SORIANO
SAVNER DEG: Gonzalo Higuain er langtidsskadd, og Cristiano Ronaldo er klar på at Real Madrid må erstatte ham.Foto: SCANPIX/AFP/JAVIER SORIANOVis mer

Cristiano Ronaldo mener Real Madrid desperat trenger forsterkninger om de skal følge Barcelona på ferden mot ligatittelen i Spania.

Ronaldos angrepskollega Gonzalo Higuaín ble operert i USA lørdag og er trolig ute i minst fire måneder. Det har skapt problemer for Real, som bare klarte 1-1 mot Almería søndag.

- Vi trenger noen i seks måneder, sier Ronaldo bestemt.

- Det har vært snakk om store spillere som Ruud van Nistelrooy, og det er jeg glad for. Jo flere spillere som ønsker å hjelpe klubben til å vinne serien, jo bedre.

Ronaldo er toppscorer i Spania med 22 mål på 19 kamper, men han savner sin partner Higuaín, som stoppet sju nettkjenninger før skaden. I Barcelona, som er fire poeng foran Real etter helgens runde, har Lionel Messi 18, mens David Villa har fulgt opp med 14 fulltreffere. Katalanerne har også snytt erkerivalen for ligatittelen de to siste årene.

- Jeg vil vinne flere mesterliga- og serietitler her. Real Madrid har ikke råd til å gå enda et år uten å vinne noe, mener Ronaldo.

Nederlandske van Nistelrooy (34) scoret 46 mål på 68 seriekamper for Real før han flyttet til tyske Hamburg for et år siden. Nå er han favoritten til å erstatte Higuaín resten av sesongen.

Trener José Mourinho har også Karim Benzema i stallen, men portugiseren har tidligere uttalt at å bruke Benzema på topp er som å jakte med en katt i stedet for en hund.

Real Madrid skal også være interessert i å kjøpe Manchester Citys stjernespiss Carlos Tévez til sommeren, mens van Nistelrooy er tiltenkt en midlertidig rolle.

(NTB)