FERDIG TIL SOMMEREN: Frank Lampards agent har forklart at 34-åringen under klubb-VM fikk beskjed av klubben at han ikke får ny kontrakt .Foto REUTERS / Eddie Keogh / SCANPIX NTB
FERDIG TIL SOMMEREN: Frank Lampards agent har forklart at 34-åringen under klubb-VM fikk beskjed av klubben at han ikke får ny kontrakt .Foto REUTERS / Eddie Keogh / SCANPIX NTBVis mer

- Vi trenger nye og yngre spillere for å fortsette å vinne

Benitez forklarer veteran-exiten.

• Norske Chelsea-fans: - Nesten utenkelig at Lampard går til United

Chelsea-trener Rafael Benítez sier at veteranenes tid i Chelsea er på vei til å ta slutt. Skal laget henge med må stallen fornyes.

- Det er helt klart at vi trenger nye og yngre spillere for å fortsette å vinne, sier Benitez.

Dermed går det mot slutten for flere av de eldste spillerne. Frank Lampard kommer trolig ikke til å bli tilbudt ny kontrakt etter denne sesongen, det sier i alle fall agenten hans, og det ser også ut som om Andy Cole og John Terry kommer til å bli ofret i løpet av de neste ett til to årene.

- Det veteranene våre har oppnådd for denne klubben er fantastisk, men det er nødvendig med en fornyelse av spillerstallen for å fortsette på vinnersporet. Tilhengerne våre krever det, sier Benitez.

Spanjolen sier at det ikke nytter for noen å leve på minner og gamle triumfer.

- Vi må tenke på framtiden, for den kommer fort. Dersom vi skal henge med må vi fornye oss, også når det gjelder spillerstallen, og det betyr at veteranene må vike plassen for yngre spillere, sier Benitez.

(NTB-Reuters)