MØTER LIVERPOOL: Cardiff manager Ole Gunnar Solskjær får besøk av Liverpool. Foto: AP Photo/Jon Super
MØTER LIVERPOOL: Cardiff manager Ole Gunnar Solskjær får besøk av Liverpool. Foto: AP Photo/Jon SuperVis mer

- Vi trenger poengene

Solskjær møtte pressen før Liverpool-kampen.

(Dagbladet): Cardiff og manager Ole Gunnar Solskjær møter et formsterkt Liverpool i Wales i morgen.

- Vi har forbedret oss de siste ukene. Vi trenger poengene og må bare gi alt, sier Solskjær på en pressekonferanse fredag formiddag, ifølge klubben selv.

Fokus Liverpool knuste Manchester United hele 3-0 på Old Trafford for snart ei uke siden, men Cardiff gikk på et bittert 2-1-tap mot Everton etter en sen scoring.

- Vi leverte en god prestasjon forrige helg. Det tar vi med inn mot denne kampen og vi møter et Liverpool-lag som viser toppform, sier Solskjær.

- Vi vet hva vi må gjøre og hva vi møter. Liverpool tror de kan vinne Premier League, men vi må bare fokusere på oss selv, sier den tidligere United-profilen.

Scorer mye Cardiff ligger nest sist i ligaen før helgas 31. serierunde. Det er tre poeng opp til Crystal Palace på sikker plass.

Liverpool er det laget som scorer mest i Premier League med sine 76 mål.

Cardiff har bare scoret 23 mål på 30 kamper.

— I øyeblikket er Liverpool kanskje det beste kontringslaget i Europa med Luis Suárez og Daniel Sturridge. Du har Raheem Sterling med skremmende fart der også. Vi må bare gi alt. Dette er en kamp mange ikke gir oss noen mulighet i, sier Solskjær til Cardiffs YouTube-kanal.