MOLDE-TRENER:  Tor Ole Skullerud. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
MOLDE-TRENER: Tor Ole Skullerud. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

- Vi trodde det var et popband som hadde meldt sin ankomst

Molde-ønske sjokkerer Fotball-Norge.

(Dagbladet): I morgen spiller serieleder Molde borte mot Bodø/Glimt.

I en e-post fra Molde til hjemmelaget legges det fram et knippe ønsker, som vekker oppsikt.

«En loff, en boks Nugatti eller et glass jordbærsyltetøy, to pakker havrekjeks, 48 halvliterflasker med vann, fem pakker sjokomelk, en pakke tyggis, 24 bananer, 10 appelsiner, to ganger 15 kilo is, 30 håndklær, to stykk ergometersykler og en boks rosiner.»

Dette er altså hva Molde ønsker skal være på plass når laget gjester Aspmyra i morgen, skriver Avisa Nordland.

- Vanligvis sørger vi for at motstanderne får vann, frukt og håndklær, sier Kent Andre Aagnes, arrangement - og medieansvarlig i Bodø/Glimt.

Fikk hakeslepp De samme ønskene ble lagt fram overfor både Haugesund og Lillestrøm, som har hatt besøk av Molde før Bodø/Glimt.

- Vi fikk litt hakeslepp da rideren (ønskelista) fra Molde kom. Vi trodde det var et popband som hadde meldt sin ankomst, sier Asbjørn Helgeland, sportssjef i Haugesund.

- Vi sendte en høflig e-post til Molde, hvor vi svarte hva vi kunne fikse. Så fikk de ordne resten selv.

Materialforvalter i Lillestrøm, Tor Arne Solberg, sier følgende til Avisa Nordland:

- Vi fikk en rider fra Molde. Hos oss fikk de det vanlige, vann, håndklær og frukt. Ellers informerte vi om at Rema 1000-butikken ligger 50 meter unna, og at åpningstidene er fra 07.00 til 23.00.

Han fortsetter:

- Vi har hatt både Blackburn og Newcastle på besøk, uten at de kom med slike krav.

Anonyme Avisa Nordland har også snakket med to tidligere kantspillere i Rosenborg og Bodø/Glimt.

De ønsker å være «anonyme», men konkluderer:

- Molde er en by med en hovedgate. Det bor 26.000 mennesker der. Det får da være måte på. De oppfører seg som om de var en blanding av Bruce Springsteen, Madonna og Michael Jackson.

- Enkle ting Molde-trener Tor Ole Skullerud svarer slik til Avisa Nordland på reaksjonene som har kommet etter klubbens ønsker:

 - Det vi ber om er enkle ting som vi bruker til restitusjon. Loff og havrekjeks er greit å ha når man skal lage et kjapt måltid etter kamp. Men hvis klubbene i eliteserien reagerer og synes det er gærent, skal vi passe på å handle inn selv. Hvis det skaper irritasjon. Det ønsker vi ikke, sier Skullerud.

Molde leder Tippeligaen med 29 poeng, det er fem poeng mer enn Strømsgodset. Bodø/Glimt ligger på 9. plass med 17 poeng.

- Veldig smart å opplyse om åpningstidene for de lokale butikkene, sier tidligere Rosenborg-trener Nils Arne Eggen i en kommentar til Avisa Nordland.

ØNSKELISTE:  Molde og trener Tor Ole Skullerud (t.h.) hadde sine ønsker også da klubben gjestet Lillestrøm 16. mai. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
ØNSKELISTE: Molde og trener Tor Ole Skullerud (t.h.) hadde sine ønsker også da klubben gjestet Lillestrøm 16. mai. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer