- Vi tror ikke lenger at Ståle kan snu det

Kölns supportersjef synes nordmannen er for snill.

STOR USIKKERHET: Ingen vet om Ståle Solbakken sitter på benken når Köln møter Borussia Mönchengladbach til ny skjebnekamp søndag. Her er nordmannen på treningsfeltet i går. Foto: Eduard Bopp
STOR USIKKERHET: Ingen vet om Ståle Solbakken sitter på benken når Köln møter Borussia Mönchengladbach til ny skjebnekamp søndag. Her er nordmannen på treningsfeltet i går. Foto: Eduard Bopp Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Med sine 8000 medlemmer er Fan-Projekt 1. FC Köln en mektig supportergruppe i Köln, og de danner kjernen blant de rundt 50 000 tilskuerne på lagets hjemmekamper.

Styremedlem Daniel Neuhöfer har støttet Ståle Solbakken fra starten av, også når det har stormet, men nå tror også han at tiden er moden for et trenerskifte.

- Den store majoriteten forventer ikke lenger bedring. Vi tror ikke på at Ståle kan snu motgangen og få Köln til å vinne igjen, sier han til Dagbladet.

- Veldig trist at det er nødvendig Han håpet å se en positiv effekt av treningsleiren de dro på før hjemmekampen mot Werder Bremen, da fire spillere ble kastet ut av troppen og Solbakken markerte hvem som var sjefen.

Prestasjonen bak 1-1-resultatet mot Werder var ganske brukbar. Men i oppkjøringen til kampen mot Mainz gikk midtbanespiller Slawomir Peszko på fylla og ble kastet på glattcelle - den andre fylleskandalen i klubben på relativt kort tid.

Peszko ble også vraket fra troppen som tapte 0-4 mot Mainz.

- Saken med Peszko viser at laget fortsatt ikke har forstått alvoret. Ståle skulle vært strengere, han virker nesten for snill. Kanskje passer det ikke med en demokratisk lederstil i Köln, og at spillerne får overnatte hos seg selv natta før kamp. Dessverre virker det som om laget trenger en strengere trener som tvinger dem. Det er veldig trist at det er nødvendig, sier Neuhöfer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer