- Vi tror ikke vi finner ham i live lenger

Avblåser søket etter svensk keeperlegende.

FORSVUNNET: Søket etter Anders Karlsson, bildet, ble avsluttet i går kveld. Politiet tror ikke lenger de finner ham i live. Foto: Stig Kenne/NTB Scanpix
FORSVUNNET: Søket etter Anders Karlsson, bildet, ble avsluttet i går kveld. Politiet tror ikke lenger de finner ham i live. Foto: Stig Kenne/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Letemannskaper og helikopter lette i hele går etter den tidligere svenske toppkeeperen Anders Karlsson i skogen utenfor Ørebro i går. 

Uten hell. 

Karlsson, som er tidenes mestspillende i den svenske toppfotballklubben Ørebro SK, har etter alt å dømme lagt ut på en langløpstur på skøyter mandag ettermiddag. Natt til tirsdag ble han meldt savnet av familien. 

- Vi har dessverre ikke funnet Anders Karlsson, sa innsatsleder ved Ørebro-politiet, Mats Thörn, til Expressen i går kveld. 

- Vi tror ikke at vi finner ham i live lenger, og siden vi har konkludert med det, avbryter vi redningstjenestens innsats, fortsatte han. 

Flere vitner skal i løpet av gårsdagen ha meldt om en ensom mann på skøyter på de frosne vannene rundt Ørebro, men ingen kan med sikkerhet fastslå at det er Karlsson det er snakk om. 

Sykkelen til Karlsson ble funnet oppstilt mot en hytte ved et av vannene. Isen i området er svært usikker. 

Et helikoptersøk fant en råk de nå tror Karlsson kan ha gått gjennom. I dag vil politiet undersøke råken nærmere. 

- Ifølge helikopterrrapporten skal den se litt merkelig ut. Som om noen har forsøkt å ta seg opp uten å lykkes, sier vakthavende ved Ørebro-politiet, Anders Wallin, til lkalavisa Nerikes Allehånda.