<strong>SKADD:</strong> Kjetil Wæhler spilte ikke for IFK Göteborg tirsdag fordi han skal ha blitt truffet av en stein under oppvarmingen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
SKADD: Kjetil Wæhler spilte ikke for IFK Göteborg tirsdag fordi han skal ha blitt truffet av en stein under oppvarmingen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

- Vi tror på Kjetil, men det finnes ikke bevis

Ingen anmeldelse etter Wæhlers stein-skade.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): IFK Göteborg-spiller Kjetil Wæhler måtte ut med skade under oppvarmingen før tirsdagens kamp mot Djurgården.

Grunnen ifølge nordmannen selv: Noen kastet en stein på ham.

- Steinen var stor som en femkrone, sa Wæhler etter hendelsen.

Wæhler måtte melde avbud til kampen, som følge av skaden. Til tross for angivelig dårlig oppførsel fra tilskuere på tribunen, velger IFK Göteborg å ikke anmelde saken.

<strong>INGEN ANMELDELSE:</strong> IFK Göteborg anmelder ikke Djurgården etter at Wæhler måtte ut med skade. Angivelig fordi en tilskuer kastet en stein på ham. 

Foto: Lise Åserud / Scanpix
INGEN ANMELDELSE: IFK Göteborg anmelder ikke Djurgården etter at Wæhler måtte ut med skade. Angivelig fordi en tilskuer kastet en stein på ham. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer

- Vi tror på det Kjetil sier, men det finnes ikke bevis. Det er ord mot ord, sier IFK-sportssjef Håkan Mild til Expressen.

- For oss er denne saken blåst opp. Nå har vi fokus på det vi kan påvirke, og vi skal trene bra og vinne kamper, sier Mild.

Djurgården vant kampen 3-2.

- Jeg snakket med kampdelegatene før kampen og fortalte hva som hadde skjedd. Jeg vet ikke hva som skjer videre, sa Wæhler, tirsdag ettermiddag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer