- Vi vant ikke fortjent

Men det bryr West Ham seg lite om.

West Ham har tapt de tre siste kampene i den engelske eliteserien. Søndag ble den vonde trenden snudd da de slo Sunderland 3-1 på Upton Park.

Men West Hams manager Alan Curbishley innrømte etter kampen at 3-1 var i meste laget.

- Resultatet er flatterende, men vi tar det med oss for det kommer en dag hvor vi kjemper som løver uten å få uttelling, sa manageren til Sky Sports.

- Å si at jeg er irritert er en underdrivelse. Vi fortjente noe fra kampen, men vi ga bort noen enkle mål og det ble vi straffet for, sa Sunderlands manager Roy Keane.

Carlton Cole sendte «The Hammers» i ledelsen etter bare ni minutter. Den tidligere Chelsea-spilleren brukte hodet og styrte innlegget fra George McCartney i nettmaskene.

Men Roy Keanes mannskap kjempet hardt for å få en utligning, og kort tid i ut i annen omgang headet Kenwyne Jones inn utligningen.

Men tolv minutter før tid kom hjemmelaget tilbake i føringen. Nolberto Solanos skudd gikk først i stolpen, så i Sunderland-keeper Craig Gordons fot før den trillet over streken.

På overtid sørget Craig Bellamy for å drepe all spenning da han styrte ett innlegg fra Luis Boa Morte i nettmaskene.

Dermed ligger West Ham på en tiendeplass med 13 poeng etter ni kamper. Sunderland har fortsatt kontakt med bunnen med ett poeng til Tottenham på nedrykksplass.

(NTB)