Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi var bekymret for mottakelsen til Crouch

Redknapp takket fansen etter seieren mot Stoke.

SÅ GLAD: Peter Crouch brukte ti minutter på å starte det helbredende arbeidet overfor Tottenham-fansen. Ett mål til seinere i omgangen, gjør at tilgivelsen for tirsdagens idiotiske røde kort snart blir innvilget. Foto: REUTERS/Dylan Martinez/Scanpix
SÅ GLAD: Peter Crouch brukte ti minutter på å starte det helbredende arbeidet overfor Tottenham-fansen. Ett mål til seinere i omgangen, gjør at tilgivelsen for tirsdagens idiotiske røde kort snart blir innvilget. Foto: REUTERS/Dylan Martinez/Scanpix Vis mer

Tottenham - Stoke 3-2 (3-2)

(Dagbladet): Peter Crouch hadde sin svarteste dag på fotballbanen tirsdag, da Tottenham fikk juling av Real Madrid og tapte 4-0.

Etter 15 minutter satte han Champions League-rekord i å få to gule kort. En slags verdensrekord i dumskap. Det røde kortet ødela kampplanen til Tottenham fullstendig og overlot et dekket bord til Real Madrids stjerner.

Tottenham manager Harry Redknapp var mest opptatt av fansens mottakelse av spissen etter kampen i dag.

- Jeg vil gi full kreditt til fansen for måten de tok i mot Crouch og resten av laget på i dag, vi var litt bekymret for mottakelsen til Crouch etter det røde kortet i Madrid, men de stod bak oss som vanlig, sa Redknapp til BBC etter kampen.

- Jeg visste laget ville reise seg etter kampen i Madrid, det var bare en kveld vi må glemme, sa Redknapp.

To mål Erik Solér lurte på om de to hjernecellene til Crouch hadde kontakt med hverandre, etter det røde kortet, mens Tottenham-manager Harry Redknapp tilslutt måtte minne alle om at den lange mannen ikke hadde drept noen.

I dag var det spenning knyttet til om Redknapp ville gi Crouch fornyet tillit som spiss på Tottenham. Redknapp ga Crouch den beste støtten han kunne få - og det tok kun ti minutter før han betalte tilbake.

Pavlyuchenko krosset inn i boksen og Crouch nikket hardt i målet bak Stoke-keeper Begovic.

- Jeg har hatt en tøff uke. Først måtte jeg unnskylde meg for laget og manageren etter de to klønete taklingene, og i dag fikk jeg unnskyldt meg for fansen, sa Crouch til BBc etter kampen.

Modric doblet noen minutter seinere, men Stoke ble invitert inn i kampen med en redusering fra Matthew Etherington, tidligere Spurs. Vingen gikk fra midtbanen og scoret alene med keeper Gomes.

Crouch var imidlertid ikke ferdig for dagen. Det var spredt buing før kampen da navnet hans ble lest opp, men det virket som de fleste hadde tilgitt ham dumskapen da han førte Tottenham opp i en ny tomålsledelse.

Nerver på slutten Huddlestone, tilbake fra et langt skadeavbrekk, slo en nydelig 30-meterspasning som Crouch styrte i mål.

Tottenham viste nok en gang at de er ute av standen til verken å holde nullen eller drepe fotballkamper. Igjen reduserte Stoke, denne gangen ved Kenwyne Jones som klinket ballen inn via tverrliggeren.

Hjemmelaget hadde enda en ball i nettet i andre omgang, men dommeren annullerte Pavlyuchenko-målet korrekt for Kabuls brytekamp med keeper Begovic.

Dermed ble det nerver helt til siste slutt for hjemmepublikummet, men Tottenham red inn seieren.

Tottenham ligger tre poeng bak Manchester City på den gjeve 4.-plassen, som gir Champions League. Chelsea slo Wigan 1-0 i dag, dermed er det fortsatt fem poeng mellom Tottenham og Chelsea på tabellen.

TO PÅ HODET: Crouch viste at han kunne bruke hode i kampen mot Stoke. Han scoret to mål og lot være å kælke ned Stoke-backene. Foto: REUTERS/Dylan Martinez/Scanpix
TO PÅ HODET: Crouch viste at han kunne bruke hode i kampen mot Stoke. Han scoret to mål og lot være å kælke ned Stoke-backene. Foto: REUTERS/Dylan Martinez/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media