- Vi var elendige

LONDON (Dagbladet): West Ham-Wimbledon 2-1. Nedtur på Upton Park for Drillo i går. Der Wimbledon så ut som et bunnlag og spilte som et bunnlag. Alle var enige om det. Også Drillo: - Dette var elendig, vi fortjente å tape, vi kunne fort ha tapt mye mer. Det hadde vært ufortjent om vi hadde klart ett poeng.

Sa Drillo, som nok en gang overrumplet britisk presse med å svare ærlig. Han hadde heller intet valg, Dons så ut som ballgutter fra Wimbledon. Som ble utspilt av et drivende godt West Ham, anført av manager Redknapp, Harry Redknapp. Han sa dette om Olsens Wimbledon:

- Dette var en seier for fotballen, vi var totalt overlegne. Vi spiller ballen, vi liker å spille fotball, sa Redknapp. Drillos gutter på sin side anser ballen som en fiende.

Tre måneder siden

Under Olsen denne sesongen har Wimbledon vist uhyre slett borteform. De vant åpningskampen i fjor høst mot Watford. Etter det har laget klart fem uavgjort. Siste bortepoeng kom mot Arsenal 18. desember. Det er godt over tre måneder siden.

- Bra vi skal ha Arsenal til helga da, spøker Olsen etter kampen.

Han så ingen grunn til å være mer enn dønn skuffa. Og lettere irritert. På spillerne.

- Flere av spillere var langt under pari, sier han.

- Andreas Lund virket tung og fikset ikke enkle pasninger. Han var en av dem som definitivt ikke fikk det til, sier Drillo.

Sjanseløse i sjanser

- Borteformen er katastrofal?

- Ja, jeg er klar over at vi ikke har tatt poeng borte på lenge. Nå har vi fire hjemmekamper og fire borte. Jeg håper vi har alle nøkkelspillerne (unntatt John Hartson) med igjen til de fem, seks siste kampene, sier Drillo.

Som fra benken skar grimaser i 2 x 45 minutter. Dons ble til tider rundspilt av lekne Hammers.

Olsen liker å telle sjanser. I første omgang hadde Dons en eneste en, stussheading i tverrliggeren av Marcus Gayle. West Ham på sin side hadde ni store.

Etter pause ble Hammers snytt for tre straffespark.

- Di Canio fikk ikke straffe, men alle tre var klare, mente Harry.

Ørlite håp

Wimbledon-sjanser? Er vi ekstremt snille, kan vi si null. For målet kom ut av ingenting. Et supert langskudd signert Michael Hughes. Det ga Drillo et ørlite håp.

- Vi prøvde de siste ti på en utlikning, og var litt mer med. Men, det hadde vært urettferdig hvis vi hadde klart det, sier Drillo. Som ikke har spesielt mange spillere som evner å gjøre noe med ballen på egenhånd da Carl Cort er ute grunnet skade.

- Må ha seks

West Ham på sin side har en håndfull spillere som fikser det, blant annet Paolo Di Canio. Hans 1-0 på saksevolley var klasse. Di Canio er en spiller for tribuna, han er teknisk, frekk, arrogant, sleip, passe harry og driblesterk.

Drillo var også driblesterk i gamle dager, men nå gjelder det andre ferdigheter. Å holde plassen.

- Hvor mange poeng må dere ha for å unngå nedrykk?

- Klarer vi seks poeng på de siste åtte kampene, så tror jeg det skal være nok for at vi beholder plassen, sier Drillo på vei ned trappa på Upton Park.

DÅRLIG BORTEFORM: West Hams Frank Lampard hadde ingen problemer med å løpe fra Wimbledons Andreas Lund og Jason Euell.