- Vi var fryktelig heldige

TROMSØ (Dagbladet): Tromsø- Moss 1-1. - Joda, vi var heldige, fryktelig heldige. Jeg er ikke blind heller, sier en smørblid Moss-trener Knut Torbjørn Eggen.

Tromsø pøste på med målsjanser, men alltid sto ei målstang eller et mossebein i veien.

- Fælt å se på, grusomt. Det var jo enveiskjøring i 90 minutter, makan til uflaks, sier TIL-trener Terje Skarsfjord.

Fem TIL-skudd smalt i treverket. Rune Lange og Tryggvi Gudmundsson var aleine med keeper, men somlet bort ballen. Kaptein Bjørn Johansen fortvilte etter å misbrukt kjempesjanser.

Ble overkjørt

- Tromsø kunne ha ledet med fire mål etter første omgang, er trenerne Skarsfjord og Eggen skjønt enige om.

For Moss hadde lagt igjen gløden og kampviljen sørpå. I pausen ga Knut Torbjørn Eggen beskjed om at han ikke kunne være bekjent av slik fotball.

- Deretter ble vi mer aggressive og kom lenger fram på banen. Etter scoringen kom Tromsø veldig sterkt tilbake, og vi ble overkjørt på ny, forklarer Eggen.

- Kun uflaks

- Vi var totalt overlegne. Men når sjansene ikke gir uttelling, mister også spillerne inspirasjonen av all motgang og uflaks, mener Skarsfjord.

Han tviholder på at alle de misbrukte sjansene skyldes uflaks og ikke udyktighet. Men en toppspiss som Rune Lange hadde problemer med både mottak og avslutninger i går.

Den evig proffaktuelle TIL-gutten fikk feite tilbud, men var beskjeden foran mål.

Moss hadde tydelig respekt for Tromsø, som i år har vært nesten uovervinnelige på hjemmebane. Dagfinn Enerly måtte gå ut med skade etter en knapp halvtime. Mossingene forsvarte seg til ett poeng, godt hjulpet av målstenger og flaks.