Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi var fryktelige

Rekdal etter nitrist uavgjort mot Sandefjord.

ÅLESUND  20091004.
Aalesundspillerne jubler etter at Pablo Herrera har satt inn 1-1 under eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Sandefjord på Color Line Stadion i Ålesund søndag kveld.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
ÅLESUND 20091004. Aalesundspillerne jubler etter at Pablo Herrera har satt inn 1-1 under eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Sandefjord på Color Line Stadion i Ålesund søndag kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer

||| Aalesund - Sandefjord 1-1

ÅLESUND(Dagbladet.no): Om kveldens kamp mellom Aalesund og Sandefjord var den eneste kampen du fikk se i ditt liv, hadde du ikke hatt høye tanker om fotball som idrett.

Dagens oppgjør er kanskje det kjedeligste hjemmepublikummet i Ålesund har blitt servert så langt i år. Men det gjør det mye enklere å oppsummere kampen. Førsteomgang behøver ikke mer enn én setning: Jevnt over med balltap, svak presisjon og kjedelig fotball fra begge lag.

Hjemmelagets Demar Phillips hadde en heading etter 34 minutter som kunne minne om en sjanse. To minutter før pause ble Malick Mane spilt fri i Aafks bakrom og scoret på Sandefjord første reelle mulighet.

Publikum misfornøyde

Sekunder før pause utlignet Aalesund på en retur fra Espen Bugge Pettersen i Sandefjordmålet. Pablo Herrera var på rett plass.

Andre omgang var heller ikke noe bedre forestilling enn førsteomgangen. Publikum virket luta lei av å se på det svake spillet, og stadig flere mishagsytringer ble servert fra tribunen utover omgangen.

- Vi må være fornøyd med uavgjort her. For vi var fryktelig dårlige. Det så ut som vi hadde glemt alt vi har lært, sier Rekdal til TV 2. 


Fire minutter etter hvilen fikk imidlertid Aafk en grei sjanse til å øke ledelsen. Men Alexander Mathisens heading ned i bakken ved siden av Bugge Pettersen ble snappet opp etter litt famling. Deretter fortsatte kampen uten noen som helst form for underholdning. Det virket som at lagene var blitt enige på forhånd om å ikke greie mer en tre trekk før ballen skulle søles bort.

Stangskudd i siste minutt

Det som var av muligheter i et område av banen hvor det kan scores mål fra, ramlet sammen som korthus. Ved 90 spilte minutter kom omgangens største mulighet. Et hardt skudd fra en Aafk-fot strøyk stolpen - men nærmere kom de heller ikke et seiersmål som med stor sannsynlighet ville garantert fornyet Tippeliga-kontrakt.

Sandefjord er på sikker grunn med sin 7. plass og 37 poeng, mens AaFK med sine 32 poeng blir liggende på 12 plass.

SKUFFET: AaFK-trener Kjetil Rekdal var ikke nådig i dommen over det laget hans presterte mot Sandefjord. 
Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix
SKUFFET: AaFK-trener Kjetil Rekdal var ikke nådig i dommen over det laget hans presterte mot Sandefjord. Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling