- Vi var fullstendig ubrukelige

Blackpool-manageren mener åpningsminuttet mot Chelsea ødela alt.

GIFTIGE: Anført av Didier Drogba (fv), Florent Malouda og Salomon Kalou gjorde Chelsea kort prosess med Blackpool. De regjerende seriemesterene har nå smått fantastiske 21 mål på fem kamper i Premier League.Foto: SCANPIX/EPA/FELIPE TRUEBA
GIFTIGE: Anført av Didier Drogba (fv), Florent Malouda og Salomon Kalou gjorde Chelsea kort prosess med Blackpool. De regjerende seriemesterene har nå smått fantastiske 21 mål på fem kamper i Premier League.Foto: SCANPIX/EPA/FELIPE TRUEBAVis mer

||| (Dagbladet): Chelsea - Blackpool 4-0.

Regjerende seriemester Chelsea har begynt sesongen fryktinngytende, og i dag fikk Blackpool svi på Stamford Bridge.

Chelsea trengte bare én omgang på å slå de nyopprykkede hele 4-0. Blackpool-manager Ian Holloway var selvfølgelig svært skuffet over lagets innsats

— Jeg er svært skuffet. Jeg synes vi i første omgang var fullstendig ubrukelige. De viste seg som en mester fra første corner, og alt vi hadde lagt opp til forsvant i åpningsminuttet, sukket Blackpools manager Ian Holloway.

Neste helg venter Mancheser City for Chelsea. Da får en et klarere bilde av hva som bor i Chelsea-laget som startet uten viktige spillere som Frank Lampard og John Terry i dag.

— Vi tenker ikke på Manchester City. Vi må møte alle lagene. Folk tenker på City fordi de ikke vil gi oss æren for det vi har oppnådd så langt i sesongen, sa tomålsscorer Florent Malouda.

— Vi må holde konsentrasjonen oppe. Vi vet fra i fjor hva vi kan oppnå mot de andre store klubbene. Dette er ikke noe problem for oss. En rekke kamper venter, og vi spiller alltid for å vinne våre kamper, fortsatte han.

Med fire mål mot det nyopprykkede laget har Chelsea nå scoret 21 mål på de første fem kampene i Premier League, et imponerende snitt på over fire mål per 90-minutter.

Tidlig sjokk Bare ett minutt var spilt da Chelsea tok ledelsen.

Gjestene lot Salomon Kalou stå helt alene inne i feltet, og spissen kunne enkelt sette ballen i nettet ved bakre stolpe.

Florent Malouda økte like etter.

Didier Drogba slo ballen inn fra høyre, og franskmannen doblet.

3-0 ordnet Drogba selv, før Malouda var på plass igjen like før pause, og sørget for at all spenning var drept i løpet av en omgang.

Store sjanser
Etter hvilen viste Blackpool stor innsatsvilje og god moral som kjempet videre for en redusering, men til tross for flere store sjanser til begge lag ble det ikke flere nettkjenninger.

Chelsea imponerte.

Det gjorde forsåvidt også bortefansen, som jublet og sang hele omgangen gjennom, for et lag som i realiteten var sjanseløst.

4-0.