- Vi var grusomme

Hoseth fryktet det verste da Molde kollapset mot HamKam.

VIDERE I CUPEN:  Moldes Magne Hoseth fryktet det verste da HamKam scoret to mål i sluttminuttene mot Molde. Molde vant kampen 3-2. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
VIDERE I CUPEN: Moldes Magne Hoseth fryktet det verste da HamKam scoret to mål i sluttminuttene mot Molde. Molde vant kampen 3-2. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Molde - HamKam 3-2

MOLDE (Dagbladet) - Det er ingen god start og ingen god avslutning. Vi var grusomme i de siste sju minuttene av kampen, sier Magne Hoseth til Dagbladet etter at han fra benken ble vitne til et Molde-lag som raknet fullstendig i sluttminuttene mot HamKam i cupens tredje runde.

Med ett minutt å spille igjen av ordinær spilletid, så det ut til at Molde skulle kontrollere inn en sikker 3-0-seier mot HamKam etter to scoringer av Davy Claude Angan og ett av Jo Inge Berget.

Men så slo Molde-forsvaret av bryteren.

Tore Andreas Gundersen reduserte først til 1-3 i det 89. minutt med et herlig skrudd skudd høyt i Ole Söderbergs lengste hjørne. Og når Niklas Tilley Solhaug overlistet Moldes svenske keeper tre minutter på overtid, bredte nervøsiteten seg hos Molde-publikummet.

Hang ikke sammen På benken satt Magne Hoseth og trodde ikke det han så. Moldes midtbaneveteran ble byttet ut i det 79. minutt på stillingen 3-0 til hjemmelaget.

- Når jeg gikk ut var HamKam helt ferdige. Det var ikke noen god avslutning. Det er en kombinasjon mellom konsentrasjonssvikt, dårlig bevegelse og for korte angrep, sier Hoseth i et forsøk på å forklare kollapsen i sluttminuttene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer