GODT FORHOLD: Cristiano Ronaldo (t.v.) og United-manager Alex Ferguson har kun pene ting å si om hverandre. I februar og mars møtes de igjen i åttedelsfinalen i Champions League. Foto: PAUL ELLIS / AFP / NTB SCANPIX
GODT FORHOLD: Cristiano Ronaldo (t.v.) og United-manager Alex Ferguson har kun pene ting å si om hverandre. I februar og mars møtes de igjen i åttedelsfinalen i Champions League. Foto: PAUL ELLIS / AFP / NTB SCANPIXVis mer

- Vi var heldige som fikk ha ham i seks år

Ferguson er ikke bitter fordi Ronaldo gikk til Real.

Cristiano Ronaldo kommer tilbake til Old Trafford for første gang på tre år når Real Madrid og Manchester United møtes i mesterligaen. Alex Ferguson ser fram til gjensynet med sin tidligere stjernespiller.

De to storklubbene møtes i åttedelsfinalen i Champions League i februar.

Ronaldo kom til United som 17-åring og spilte for Ferguson fram til overgangen til Real Madrid i 2009.

- Han kommer til å få en flott mottakelse når han kommer til Old Trafford og ut på banen. Han kom hit i en alder av 17 og utviklet seg til å bli en flott fotballspiller her. Vi er stolt over rollen vi har spilt i karrieren hans. Han dro med vår velsignelse. Slik jeg ser det, var vi heldige som fikk ha ham i seks år, og United-fansen vil være enig i det, sier Ferguson.

Ifølge den skotske manageren overtalte han Ronaldo til å spille en ekstra sesong for klubben før han gikk til Real.

- Han hadde alltid ønsket å gå til Madrid i løpet av karrieren, og vi hjalp ham dit. Det var ikke illojalt, for jeg fikk ett ekstra år ut av ham da han ville gå året før, forteller Ferguson.

Første kamp i åttedelsfinalen er i Madrid 13. februar, mens returkampen spilles på Old Trafford 5. mars.

(NTB)