«Vi var heldige som klarte poeng»

LONDON (Dagbladet): Wimbledon- West Ham 2- 2. Hardkjør i 45 minutter mot Wimbledon i går, men bakerst var tynne Trond Andersen en klippe igjen. Taklingssterk og resolutt mot den italienske luringen Paolo Di Canio.

Kompisen til Ole Gunnar Solskjær har forresten vært jamnt god for Wimbledon hele høstsesongen.

I går hadde Trond nok en vanskelig oppgave: temme den tekniske og slue Paolo Di Canio. I løpet av 90 minutter ble Andersen lurt en gang. Uten at det ble mål. Trond Andersen er snart en mann for EM-Semb.

Utrolig gode

- Trond og Herman Hreidarsson var utrolig gode i dag også, sier Drillo, mannen som ikke hadde for vane å uttale seg om enkeltspillere i hytt og pine mens han ledet landslaget, men han liker godt de to nordiske med Karius og Baktus-sveis.

Islendingen ordnet da også 1-0 til Wimbledon, på hodet etter 32 minutter. Wimbledon så da ut til å ha full kontroll over gjestene fra Øst-London. West Ham hadde en real målsjanse de første 45. Men på overtid i 1. omgang glapp markeringen for Dons.

- Vi burde ha ledet etter første omgang, utrolig at dommeren kunne legge til to minutter og akkurat 50 sekunder, sier Drillo. Og grunnen til overtidsharmen var at Trevor Sinclair nikka inn 1-1 etter 47 minutter og 48 sekunder.

Kunne tapt

- Vi var heldige som klarte ett poeng, vi kunne ha tapt, sier Drillo. Som måtte plukke laget uten å ha John Hartson, Carl Cort eller Ben Thatcher på blokka, grunnet skader.

Drillo hadde tenkt å la Martin Andresen få debutere fra start av, på selveste Boxing Day.

- Han er sjuk med 39 feber, jævlig dumt for Martin og oss, sier Drillo.

Til slutt kunne han juble over 2-2 og poengdeling takket være mål signert reserven Neal Ardley. Før det hadde Frank Lampard sørget for West Ham-ledelse.

  • Ardley er en av de spillerne Drillo kanskje kunne se fant seg en ny arbeidsplass. Men i går var han god å ha da Shaka Hislop mistet ballen. Rett på knottelabben til Neal.