- Vi var ikke forberedt på dette

Sjokkovergangen er vanskelig å svelge for supporterne.

DRAR TIL RIVALEN: Mario Götze forlater Borussia Dortmund til fordel for rivalen Bayern München etter sesongen. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB scanpix
DRAR TIL RIVALEN: Mario Götze forlater Borussia Dortmund til fordel for rivalen Bayern München etter sesongen. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg Bayern München - Barcelona i vårt Fotballstudio fra 20.45!

(Dagbladet): Mario Götze meldte i dag overgang fra Borussia Dortmund til bundesligarival Bayern München neste sesong. En overgang som kom som et sjokk på de fleste. En av lederne for den norske supporterklubben til Borussia Dortmund, Ole Radenbach, så heller ikke dagens nyhet komme.

- Jeg er veldig skuffa og føler meg svikta. Götze er en spiller vi hadde satsa på skulle være med oss videre. Vi var forberedt på at han kanskje skulle ta turen til Madrid, Barca eller kanskje England til og med. Men at han går til Bayern München var ganske tungt, sier Radenbach til Dagbladet og utdyper:

- Det kom helt overraskende. Det handler jo om en utkjøpsklausul, men i intervjuene han har gitt, det siste for en måned siden, har han sagt at det kun er Barca og Real Madrid som er interessant, og at det ellers ikke er noen grunn til å dra. Det er veldig overraskende at han drar til Bayern. Det gikk riktignok rykter om at han sov i sengetøyet til Bayern München, og da er det kanskje ikke så rart, sier Radenbach.

Bayern München utløste klausulen i 20-åringens kontrakt. Prisen blir på 37 millioner euro, eller 282 millioner norske kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.