- Vi var ikke kalde nok

Urutinert Tromsø-lag tok ikke vare på tidlig ledelse i Kristiansand.

TIDLIG LEDELSE: Remi Johansen ga Tromsø en tidlig ledelse borte mot Start, men laget på bronseplass holdt ikke helt inn.
Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix
TIDLIG LEDELSE: Remi Johansen ga Tromsø en tidlig ledelse borte mot Start, men laget på bronseplass holdt ikke helt inn. Foto: Tor Erik Schrøder / ScanpixVis mer

|||• Start -Tromsø 1-1.

Start og Tromsø delte poengene med 1-1 i eliteserien søndag. Det kan bronseplasserte Tromsø si seg mest fornøyd med.

Hjemmelaget styrte kampen og skapte de største sjansene, men det var gjestene fra nord som utnyttet sin første sjanse i 1. omgang til å ta ledelsen.

Remi Johansen headet ballen i mål fra kort hold etter en corner. Da var det bare gått åtte minutter av kampen.

Kayke kunne ha gitt laget sitt 2-0 like før pause etter en flott kontring, men ballen strøk like utenfor.

Sigurd Rushfeldt ble kastet inn etter at George Mourad og Avni Pepa hadde skallet sammen. Han var på banen i drøye ti minutter før han måtte ut igjen etter en smell.

- Det ble en jevnspilt kamp. Vi hadde veldig mange unge spillere på banen, og jeg må gi honnør til dem. Vi mistet litt rutine i en viktig fase av kampen, og vi var ikke kalde nok i viktige situasjoner mot slutten, sa Tromsø-trener Per Mathias Høgmo til TV 2.

Etter sidebytte fortsatte tendensen i kampen med Start som det førende laget. Denne gang var det hjemmelaget som fortjent fikk sin utligning. Det forventede presset fra Start kom imidlertid for sent.

I sluttminuttene kunne hjemmelaget ha fått sitt seiersmål, men tidligere Tromsø-spiller Ole Martin Årst headet over.

(NTB)