- Vi var katastrofalt dårlige

Men Olsen berget stumpene for Start.

Espen Olsen ble den store Start-helten da han avverget et pinlig nederlag mot nyopprykkede Sandnes Ulf søndag. Men det er nok ingen Start-glede over 2-2.

Få i Sandnes hadde ventet seg poeng. Start har virket sterke sesongen gjennom, og er det eneste laget som har tatt poeng mot serieleder Odd. Men nyopprykkerne fra Rogaland hadde ingen respekt for de gule fra sør.

Først ordnet Paul Oyuga 1-0 etter et elendig utspill fra Start-keeper Rune Nilsen. Fire minutter senere fikk Sandnes straffe, og fra krittmerket var Tom Erik Maldal sikker.

Dermed så det tøft ut for Start. Men Espen Olsen ga alt i annen omgang, og avverget nederlaget med to raske mål. Det første kom på straffespark, før han headet inn 2-2 ti minutter før full tid.

- Vi var katastrofalt dårlige i 1. omgang, og litt bedre etter pausen. Vi var ikke med i det hele tatt den første halvtimen, sa Start-trener Arne Sandstø til NTB.

Sandstø mente det ikke manglet på sjanser til å vinne, men med dårlig spill jevnt over ble det vanskelig.

- Vi hadde sjanser til å score 7-8 mål, men var for dårlige i begge 16-metere. Derfor tapte vi to poeng, sa han.

Start er toer, fem poeng bak Odd Grenland, mens Sandnes Ulf overrasker med en åttendeplass.
Sandefjord snudde 

SKUFFET: Start-trener Arne Sandstø var skuffet over egne spilleres innsats i førsteomgangen mot Sandnes Ulf. Foto: Tor Erik Schrøder/Scanpix
SKUFFET: Start-trener Arne Sandstø var skuffet over egne spilleres innsats i førsteomgangen mot Sandnes Ulf. Foto: Tor Erik Schrøder/Scanpix Vis mer

Sandefjord så ut til å gå på nok en smell i comebacksesongen i 1. divisjon, men takket være mål av Ørjan Røyrane og Fredrik Kjølner snudde Sandefjord 0-1 til 2-1 i kampen mot Hødd. Det holdt imidlertid bare til 2-2, etter at Joachim Magnussen berget et poeng for Hødd.

Bryne har hatt en stigende formkurve i år. Etter en skuffende sesongstart er Jærbuene nå på tredjeplass etter 1-0 hjemme mot Løv-Ham søndag. Løv-Hams formkurve har vendt den andre veien.

Etter en særdeles god sesongstart er det nå niendeplass for bergenserne.

Moss og Kongsvinger spilte 1-1, mens Notodden lagde show med Alta på besøk. Alta scoret tre ganger, men tapte likevel 3-5.

Sogndal skuffet mot Sarpsborg Sparta, og tapte 0-1.

(NTB)

- Vi var katastrofalt dårlige