- Vi var langt, langt unna vårt beste nivå i dag

Sterk norsk avslutning var ikke nok mot Frankrike.

SLÅTT: Norge fikk en elendig start på åpningskampen i OL, men til tross for en bra andre omgang endte det med tap mot Frankrike. Foto: AP Photo/Vadim Ghirda
SLÅTT: Norge fikk en elendig start på åpningskampen i OL, men til tross for en bra andre omgang endte det med tap mot Frankrike. Foto: AP Photo/Vadim Ghirda Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

LONDON (Dagbladet): Norge - Frankrike 23-24.

Norge tapte åpningskampen i OL, men etter sterke sluttminutter var de nær ved å rappe med seg ett poeng i siste sekund.

- Dette var kjedelig. Vi spilte en utrolig dårlig førsteomgang, jeg vet ikke helt hva som skjer der. Vi står dårlig i forsvar, og bommer på hundreprosentssjanser. Jeg var en av de som bomma for mye, sier Heidi Løke til Dagbladet etter kampen.

- Vi var langt, langt unna vårt beste nivå i dag. Vi spiller dårlig. Det som er positivt er det vi gjør i andre omgang. Da sto vi mye bedre bakover, og var langt mer aggressive, sier Løke.

Kristine Lunde-Borgersen fikk en siste sjanse på direkte frikast, men klarte ikke å lirke inn ballen fra nimeteren.

Frankrike hadde mye å revansjere etter å ha blitt smadret med åtte mål av Norge i VM-finalen i desember. Og den franske åpningen var fryktinngytende.

Fransk knallåpning Med sentrale spillere som Mariama Signate og Allison Pineau tilbake på laget - de mistet VM-finalen på grunn av skader - gikk de franske jentene kjapt opp i en 0-4-ledelse fortere enn Norge kunne si «croissant».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer