- Vi var naive

Arsene Wenger skylder på naivt og passivt forsvarsspill.

Vi fulgte kampene direkte

Bolton slo Liverpool og spilte uavgjort mot Manchester United forrige helg. I dag sørget danske Henrik Pedersen for uavgjort 2-2 mot Arsenal. Dermed avga The Gunners sesongens første poeng, men har fortsatt ikke tapt i Premier Leauge på 16 måneder. Men det var en fattig trøst for Arsene Wenger som irriterte seg grønn på at disiplene slapp Bolton inn igjen i kampen - to ganger.

- Vi var naive og passive på begge målene, fastslo Wenger.

Men det var ikke bare det defensive arbeidet som var problemet, noe også Wenger innrømmet.

- Vi kom aldri opp på vårt vanlige tekniske nivå. Helt fra starten ble pasningene enten for lange eller for korte, og da blir det vanskelig, sa Wenger som likvel roste Boltons spill.

Campbell snart tilbake

Det startet oppskriftsmessig. Viera spilte gjennom Thierry Henry som dyttet ballen elegant i mål med utsiden av foten - franskmannens femte for året. Så kom første «passiviteten», først og fremst fra keeper Lehmann. Boltons tunisiske forsvarer fikk gå upresset opp på corner og heade inn utligningen. Tre minutter senere viste Bergkamp at han fortsatt er en klassespiller. Et nydelig innlegg ble hælet inn av Robert Pires, en scoring av det mer heldige slaget. De fleste trodde nok at Arsenal ville dra hjem nok en seier. Men dansken Henrik Pedersen kom inn - og scoret. Akkurat der og da hadde kanskje Sol Campbell vært god å ha, den engelske midtstopperen som såvidt har kommet i trening igjen etter akillesskaden.

- Jeg fortrekker å tro at løsningen ikke er én enkelt spiller. Dette er et lagproblem, ikke et individuelt. Vi har ventet på Sol fram til nå, og skal fortsette å vente til han føler seg klar, sa Wenger.

<B>HOLDT IKKE INN: Thierry Henry scoret igjen, men det ble likvel bare uavgjort 2-2 for Arsenal mot Bolton.